Bay Bay Damla

129 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

28 Ocak 2026 14:48
Baybay danla kullanan var mı ? Bi zararı var mı acaba
T

Tuğba B. ..

28 Ocak 2026 15:21
Osman hoca önermiyor
R

Rumeysa D.

28 Ocak 2026 17:10
Osman Hoca önermiyor evet, ama biz 4 saatlik bir uçak yolculuğu yapacaktık, 17 aylık bebeğimde kullandım tek seferlik. Biz yan etki görmedik ve uykuyu geçişini kolaylaştırdı. İçeriğine bakmanızı öneririm bebeğinizin içindeki herhangi bir maddeye alerjisi var mı diye.
N

Nida E.

28 Ocak 2026 23:43
Evet doktorlar önermiyor ama 2.5 yaşında oğlum var ve uyku saatlerini duzenini ne kadar aynı yapsam da odaya 21.30 da girsem 23.30 da çıkıyorum bi süre kullanmaya mecbur kaldım. Kötü bi tan etkisini de görmedim . Bıraktım ve uykularımız yine saçma sapan bir şekilde devam ediyor
Z

Zeynep A. T.

28 Ocak 2026 23:44

Nida Evirgen

Evet doktorlar önermiyor ama 2.5 yaşında oğlum var ve uyku saatlerini duzenini ne kadar aynı yapsam da odaya 21.30 da girsem 23.30 da çıkıyorum bi süre kullanmaya mecbur kaldım. Kötü bi tan etkisini de görmedim . Bıraktım ve uykularımız yine saçma sapan bir şekilde devam ediyor

Etkisi geçici yani kullandıktan sonra bi düzene girmiyor
M

Melike M.

28 Ocak 2026 23:48
Kolik ağlak huysuz bi bebeğim var.Bu tarz şeyleri kullanmayı pek doğru bulmadıgım için hiç kullanmadım.Şuan 1 yaşında hiç almadım almayıda düşünmem.Çoook zorlandıgım zamanlarda bile kullanmak istemedim.Çocuga uyku eğitimi verir gibi aynı saatte yatmasını kalkmasını sağlayacak bişey degil ki bu.Sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor(çocugu sersemleştiriyor bence) Hatta burda gördüğüm bi kaç yorumdada gece uyanmalarına hiç bi etkisi yok gece 50 kere kalkıyoruz diyen annelerde vardı
Z

Zeynep A. T.

29 Ocak 2026 01:34

Melike Molla

Kolik ağlak huysuz bi bebeğim var.Bu tarz şeyleri kullanmayı pek doğru bulmadıgım için hiç kullanmadım.Şuan 1 yaşında hiç almadım almayıda düşünmem.Çoook zorlandıgım zamanlarda bile kullanmak istemedim.Çocuga uyku eğitimi verir gibi aynı saatte yatmasını kalkmasını sağlayacak bişey degil ki bu.Sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor(çocugu sersemleştiriyor bence) Hatta burda gördüğüm bi kaç yorumdada gece uyanmalarına hiç bi etkisi yok gece 50 kere kalkıyoruz diyen annelerde vardı

Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir