Baybay Uyku Damlası

185 görüntüleme
E

Eda

31 Ekim 2025 20:39
Doktorumuz tamamen bitkisel ve zararsız verebileceğimizi söyledi ama içim rahat etmedi 1.5 yaşında oğlum ve geceleri hala uyanıyor ayağımda sallamama rağmen uykuya zor geçiş yapıyor kullanan bildiğiniz zararı olan var mı?
Kübra N. A.

Kübra N. A.

31 Ekim 2025 20:45
Gece besliyor musunuz Eda hanım?
M

Melike M.

31 Ekim 2025 21:29
Sizinle aynı fikirlere sahiptim.Kolik bir bebegim vardı her defasında alıcam artık şu damlayı desemde alamadım içim rahat etmedi.İçeriğini çok bilmiyorum ama bu tarz damlalarda sanırım anason var tansiyonu düşürüp bebeklerde uyku yapan.Biri bana bunu demişti bende hiç almadım bu yüzden.Çaresizce aylarca bi şekilde idare ettik .
A

Aynur Y. ..

31 Ekim 2025 21:30
İleri ki dönemler için sağlıklı olmayabilir sonuçta o damla ile uykuya geçmeyi öğrenecek ve söylenildiği gibi masum bir damla değil ben de kendi doktoruma aynı damla için danıştım kesinlikle tavsiye etmedi. Biz eve salıncak aldık 1.5 yaşımda salıncakta sallayarak uyutup yatağına koyuypruz 5 dakika da uyuyor uykuya çok dirençli bir bebek salıncak bizi kurtardı
E

Eda

4 Kasım 2025 20:46
Evet gece meme diye uyanıyor ama açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum meme bıraktırmaya çalışıyoruz ama henüz bıraktıramadım sabır taşı vs işe yaramadı
M

Melike M.

4 Kasım 2025 22:29
O zaman bebeğiniz gece açlıktan degil alışkanlıktan uyanıyor.1.5 yaşındaki bi bebek sabaha kadar deliksiz uyuyayacak yaşa gelmiş zaten.Siz geceleri uyandıgında tekrar geri uykuya döndürmeye çalışın istikrarlı olup asla meme vermeyin şartlayın kendinizi.Birde uyandıgında meme yerine su verin ara ara bence bu şekilde uyanmaları azalacaktır.Çünkü her uyandıgında memeyi bulamayacagını anlayacak.Sadece biraz sabır ve istikrar.
E

Eda

5 Kasım 2025 19:12
Teşekkür ederim Melike hanım deneme sürecindeyim ben de❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir