Başka Şehirde Menenjit Aşısı
125 görüntüleme
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
19 Mayıs 2026 23:30
Merhaba . Yaz geldiği için Antalya'ya çok sıcak ve biz bayramdan sonra Tokat'ta gideceğiz bir kaç ay kalacağız 13 ay menenjit aşısı bu döneme denk geliyor. Gittiğim yerde aşıyı yapar mi sağlık ocağı. Bilgisi olan varmı.

Sevda ..
19 Mayıs 2026 23:44
Ben devlet hastanesine yaptırıyorum bizim burada sağlık ocağında doktorlar ücretli aşıları yaptırtmıyormuş ebelerine ondan sağlık ocağıyla uğraşmadım gittiğinizde sorun belki sizi kabul ederler
R
Rojda Y.
20 Mayıs 2026 00:00
merhaba ben farklı bir şehirde yaptırmıştım sorun olmuyor ancak aşılar sayıyla geliyor demişlerdi şansıma fazla aşı vardı o yüzden yaptılar yoksa yapmayacaklardı gitmeden önce sağlık ocağını arayıp bilgi alın bence ona göre yol izlersiniz en iyisi
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:04
merhaba ben farklı bir şehirde yaptırmıştım sorun olmuyor ancak aşılar sayıyla geliyor demişlerdi şansıma fazla aşı vardı o yüzden yaptılar yoksa yapmayacaklardı gitmeden önce sağlık ocağını arayıp bilgi alın bence ona göre yol izlersiniz en iyisi

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 00:07
Yaparlar bence önce sağlık ocağına götürün orda yapmazlarsa hastaneye gidin sonuçta çocuk için önemli bir aşı neden yapmasınlar ki
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 00:10
Yaparlar bence önce sağlık ocağına götürün orda yapmazlarsa hastaneye gidin sonuçta çocuk için önemli bir aşı neden yapmasınlar ki
R
Rojda Y.
20 Mayıs 2026 07:41
Devlet aşısı değil Rojda hanım özel aşı ben eczaneden alıp yaptırıyorum recetem var ama orda yaparlar mı acaba.
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 07:42
aaa özür dilerim yanlış anlamışım ama yine de sağlık ocağını arayıp sormanız sizin için daha kesin bilgi olur hatta başka şehirde misafir girişlerinde bakan doktorlar oluyor direkt o doktorlarla konuşmanız daha iyi olur

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye20 Mayıs 2026 07:43
Menenjit aşısı genellikle sağlık ocaklarında yapılmayan özel aşılar kapsamında yer alır. Sağlık ocakları devletin belirlediği aşı takvimine göre aşıları yapar. Menenjit aşısı özel bir aşı olduğu için sağlık ocaklarında bulunmayabilir.
Ancak, başka şehirde de olsa özel hastaneler veya kliniklerde menenjit aşısı yapılabilir. Aşı takvimine göre 13. ayda menenjit aşısı yapılması gerekiyor ise ve siz Antalya veya Tokat'ta bulunuyorsanız, o şehirdeki özel hastaneler veya kliniklerde aşı yapılabilir.
Doktorunuzla veya aşı merkezleriyle iletişime geçerek, aşı takvimini ve uygulama yerlerini öğrenebilirsiniz.
Menenjit aşısı için özel hastaneler veya kliniklere başvurmanız gerekebilir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Menenjit Aşısı
2. Menenjit
3. Menenjit Aşısı
Ancak, başka şehirde de olsa özel hastaneler veya kliniklerde menenjit aşısı yapılabilir. Aşı takvimine göre 13. ayda menenjit aşısı yapılması gerekiyor ise ve siz Antalya veya Tokat'ta bulunuyorsanız, o şehirdeki özel hastaneler veya kliniklerde aşı yapılabilir.
Doktorunuzla veya aşı merkezleriyle iletişime geçerek, aşı takvimini ve uygulama yerlerini öğrenebilirsiniz.
Menenjit aşısı için özel hastaneler veya kliniklere başvurmanız gerekebilir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Menenjit Aşısı
2. Menenjit
3. Menenjit Aşısı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...