Menenjit

285 görüntüleme
T

Tuba F.

13 Temmuz 2025 17:56
Arkadaşlar 3. Ay menenjit için ağır mı gelir, yan etkileri cok olan oldu mu ? Çevremden duyuyorum cok kötü yan etkiler yaptığını
T

Tuğba A. ..

13 Temmuz 2025 18:37
Ben yaptırdım 3ayda. Rotayla beraber. Hiç aşı olmamış gibiydi çocuk. Gayet sıradan bir gün gibi geçti gitti. Çocuktan çocuğa değişiyordur muhakkak.
Nazife .

Nazife ..

13 Temmuz 2025 19:14
yapıldığı gün çok az bir ateşle atlattık onun harici problem yaşamadık çok şükür, her bebeğin vücut tepkisi farklı tuğba hanımın da belirttiği gibi
B

Banu B.

14 Temmuz 2025 06:37
Biz de 3. Ayda yaptırdık hafif ateş dışında bir yan etkisi olmadı
Zeynep Ş. R. S. U.

Zeynep Ş. R. S. U.

14 Temmuz 2025 06:55
Bizimde çok şükür biraz ateşle geçti gözümde çok büyütmüş korkmuştum
T

Tuba F.

16 Temmuz 2025 19:08
Bir arkadaşımda aynı sizin gibi oldu enfeksiyonla denk gelmiş hastanede yattı bebek, etkilendim bende korktum o yüzden. Ağır etkiler yapıyormuş inşallah bir şey olmaz 🙏🙏🙏
E

Elif S.

16 Temmuz 2025 19:12
meningokok A yapıldığında hiç bir yan etki olmuyor. areş yapmayan bir aşı zaten kendisi.
meningokok B.. evlerden ırak arkadaşlar, sakin ve aşısız bir aya denk gelebilirse çok güzel olur.
Z

Zerrin ..

27 Temmuz 2025 10:04
 Selamlar biz de menenjit aşıların ikisini birlikte rota dahil üçüncü ayda yaptırdık üçüncü ayda başka aşı olmadığı için daha rahat oluyor. Benim bebeğim de huzursuzluk ve ertesi gün aşı olduğu bölgede bacak ağrısı oldu. Fitil kullandık rahatladı çocuk. Yanlız rota aşısına dikkat edin eğer kanlı kakası olan alerjik bir bebekse rotanın yan etkileri oluyor hatta bazı doktorlar önermiyor . Onu araştırıp doktorunuza danışın. Geçmiş olsun
N

Nur T.

27 Temmuz 2025 13:18
Biz de iki menenjit bir rota aşısını beraber yaptırdık bizim dört gün meme reddi oldu ve aşı günü 6-7 saat hiç durmadan canı çok acırmış gibi inanılmaz ağladı hiçbir şekilde susturamadık. Sonraki bir kaç gün kucağa alınca emzirince ağlıyordu sonra geçti ama herkesin aynı olmuyor sanırım. Benim bebeğim bir ay erken doğdu bir şeylerden çok etkileniyor ona bağlıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir