Baş Çevresi Küçüklüğü
394 görüntüleme
M
Melikee
20 Nisan 2026 20:04
Bebeğim 34 cm baş çevresi ile doğdu şu anda 6 aylık 41 cm çocuk doktorumuz nörolojiye yönlendirdi nöroloji doktoru hangi kriterlere bakacak neler yapacak bilgisi olan var mı
Böyle bir durum yaşayan var mı
Böyle bir durum yaşayan var mı
B
Burcu000
20 Nisan 2026 20:09
Neye göre yönlendirdi benimde bebeğim aynı 6aylık 41 cm
M
Melikee
20 Nisan 2026 20:21
Neye göre yönlendirdi benimde bebeğim aynı 6aylık 41 cm
Sabahtan beri ağlıyorum çok canım sıkıldı nöroloji doktoru ne diyecek diye
B
Burcu000
20 Nisan 2026 20:26
Gelişim olarak nasıl ona yönlendirmiş olabilir herşeyi normalsa minyon bebekte olabilir
�
derin
Premium Üye
20 Nisan 2026 20:46
Benimkide 41 santim 6 aylık 34 doğmuştu boyu da alt sınırda 62 cm bende gideceğim bakalım
M
Melikee
20 Nisan 2026 20:49
Benimkide 41 santim 6 aylık 34 doğmuştu boyu da alt sınırda 62 cm bende gideceğim bakalım
M
Melikee
20 Nisan 2026 20:50
Gelişim olarak nasıl ona yönlendirmiş olabilir herşeyi normalsa minyon bebekte olabilir
M
Melike Ö.
20 Nisan 2026 20:53
Benim oğlumda başçevresi 35 doğdu şuan 7 aylık baş çevresi 41.5 benim içim rahattı çünkü gelişimi çok normal emekliyo desteksiz oturuyo aktif hareketli bi çocuk genede nörolojiye yolladılar ultroson falan yapıldı bişey çıkmadı ama her kontrolde çocuk doktoru şüpheyle yaklaşıyo hala ben ses etmiyorum işleri bu irdeleyecekler ama benim içim rahat babasınında kafası küçük
G
Gülcan Ş.
20 Nisan 2026 20:57
Benim bebeğim de öyle minyon küçük üstelik 8 aylıkken baş çevresi 41 cm di nörolojıye gittik kontrol etti hareketlerini izledi ellerine kollarına kafasına bebek saçlarına kaşlarına kadar baktı sonra genetiğe yönlendirdi onlarda kan aldılar onun sonucu da 4 yada 5 ayda çıkar dedi benim bebegin 2400 doğdu baş çevresini hatırlamıyorum aile hekimini aradım zaten bebegın küçük doğdu yaşıtlarına göre o minyon dedı sorun yapma üzülme bebek bu illaki gelişecek bir anda büyür anlayamazsın kötüyü düşünme birsey yapmıyorlar
B
Burcu000
20 Nisan 2026 21:28
Gelişimi gayet normal boyu kilosu ideal
M
Melikee
20 Nisan 2026 21:31
Benim bebeğim de öyle minyon küçük üstelik 8 aylıkken baş çevresi 41 cm di nörolojıye gittik kontrol etti hareketlerini izledi ellerine kollarına kafasına bebek saçlarına kaşlarına kadar baktı sonra genetiğe yönlendirdi onlarda kan aldılar onun sonucu da 4 yada 5 ayda çıkar dedi benim bebegin 2400 doğdu baş çevresini hatırlamıyorum aile hekimini aradım zaten bebegın küçük doğdu yaşıtlarına göre o minyon dedı sorun yapma üzülme bebek bu illaki gelişecek bir anda büyür anlayamazsın kötüyü düşünme birsey yapmıyorlar
M
Melikee
20 Nisan 2026 21:32
Benim oğlumda başçevresi 35 doğdu şuan 7 aylık baş çevresi 41.5 benim içim rahattı çünkü gelişimi çok normal emekliyo desteksiz oturuyo aktif hareketli bi çocuk genede nörolojiye yolladılar ultroson falan yapıldı bişey çıkmadı ama her kontrolde çocuk doktoru şüpheyle yaklaşıyo hala ben ses etmiyorum işleri bu irdeleyecekler ama benim içim rahat babasınında kafası küçük
G
Gülcan Ş.
20 Nisan 2026 21:48
Birde ölçümleri de bir tutmuyor hemşiresi farklı ölçüyor doktoru farklı ölçüyor kimi normal diyo kimi yönlendiriyor kime inanacagimizi şaşırdık iki doktor arası bile yanıltıcı konuşuluyor
G
Gülcan Ş.
20 Nisan 2026 21:49
Çok doğru söylüyorsunuz haklısınız benim bebeğimde düşüktü kilosu böyle böyle buyuyeceler demek ki Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı
M
Melikee
20 Nisan 2026 22:33
İlk kızım da da aynı sorunu yaşadım bakın şuan o kızım 4 buçuk yaşında hamdolsun rabbime saglıgı yerinde olsun varsın zayıf olsun diyorum çok takıntın yapmayın ama gerekli neyse onu yapın
G
Gülcan Ş.
20 Nisan 2026 22:35
MasAllah Rabbim daima iyilikler versin insAllah doğru söylüyorsunuz neye çok takılırsak o sürekli üsteliyor

Nur B. A.
21 Nisan 2026 01:17
[7.aydan](7.aydan) [1.yasina](1.yasina) kadar aglamaktann hasta ve yorgun dustum [cocugm.kafasinn](cocugm.kafasinn) kucuklugu sebebyle [yonlendrilmedgm.doktor](yonlendrilmedgm.doktor) kalmadi [gelisim.geriligi.olur](gelisim.geriligi.olur) yuryemz yok gozu [sasi.olur](sasi.olur) su olur bu olur kizm 2.5 yasinda ve suan agladigm gunlere üzülüyor [gelism.olark](gelism.olark) yasitlariyla ayni bas cevresi boyu ve kilosu yastlarndan azdi halada kucuk kucuk [gidyor.zayf](gidyor.zayf) ama harektli bir cocuk yani herkesn [kafa.olcusu](kafa.olcusu) bir nasil olabilir bes parmagin besi bir değilken ☺️
�
derin
Premium Üye
21 Nisan 2026 13:59
@Melike Bolatcık peki kilosu boyu nedir birde kız mı erkek mi
M
Melikee
21 Nisan 2026 14:00
@Melike Bolatcık peki kilosu boyu nedir birde kız mı erkek mi
�
derin
Premium Üye
21 Nisan 2026 14:03
Kız bebeğim 65 cm ölçtüler dün boyunu
�
derin
Premium Üye
21 Nisan 2026 14:09
Kilosu da 7395 çıktı dün kafasına taktılar anlamadım gerçekten bana normal geliyor vücuduna göre
Bilgi verirseniz cok mutlu olurum nerede yaşıyorsunuz peki ben Ankara
Bilgi verirseniz cok mutlu olurum nerede yaşıyorsunuz peki ben Ankara
Yükleniyor...