Balık Yağı ve D Vitamini

46 görüntüleme
Sibel T. .

Sibel T. ..

4 Nisan 2026 18:28
Merhaba kızım şuan 22 aylık bç12 aylıkken kan değerlerine ve öteki testleri yaptırdım hepsi normal seyrindeydi doktorumuz d vitaminini bırakmamızı söyledi fakat kış ayı geldiğinde güneş olmadığı için destek amaçlı verdi balık yağıda kullanıyoruz ama markasını değiştirdim möllers aldım ikisindede d vitamini var 11.500 kilo boy 81 cm nasıl vermeliyim Balık yağını ve d vitaminini
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

5 Nisan 2026 18:55
Balık Yağı ve D Vitamini Kullanımı

Kızınız 22 aylık ve hem balık yağı hem de D vitamini kullanıyorsunuz. Her iki ürün de Möllers marka ve içinde D vitamini bulunuyor. Doğru dozajı belirlemek için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:

D Vitamini Dozajı: 22 aylık kızınız için doktorunuzun tavsiyesiyle günlük D vitamini dozajını belirleyebilirsiniz. Genellikle 600 IU dozajı önerilir.
Balık Yağı Dozajı: Möllers balık yağının dozajı genellikle 1 çay kaşığı (5 ml) olarak önerilir. Ancak, ürünün içeriğinde D vitamini de bulunduğunu unutmayın.
D Vitamini Ayarlaması: Möllers balık yağında 200 IU D vitamini bulunuyor. Eğer günlük D vitamini dozunuz 600 IU ise, balık yağıyla birlikte kullanırken dozajı ayarlamanız gerekir. Balık yağını her gün değil, haftada 3-4 gün kullanabilirsiniz.
Kullanım Şekli: Balık yağını sabahları tok karnına vermek daha etkili olabilir.

Özetle, dozajı belirlerken ürünlerin içeriğini ve doktorunuzun tavsiyelerini dikkate alın. Balık yağını ve D vitaminini dengeli şekilde kullanmaya özen gösterin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Balık Yağı
2. D Vitamini ve Balık Yağı
3. Balık Yağı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Sibel T. .

Sibel T. ..

5 Nisan 2026 18:59
D vitamini 400 uı haftada üç kere balık yağı verdiğimde geri kalan günler bir fıs d vitamini verebilir miyim peki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir