Balık Yağı

45 görüntüleme
S

Sibel Y.

22 Kasım 2025 20:28
Merhabalar bebeğim 14 aylık ve balığı bir türlü sevdiremedim bu sebeple balık yağı başlamak istiyorum Möllers marka almak istiyorum ancak bu markanın içinde d vitamini var günlük kullandığımız d vitamini de var ocean 600 ıu (3 damla)ikisini birlikte kullanırken d vitamini ayarlamasını nasıl yapabilirim aynı anda kullanırsam günlük ihtiyacından fazla d vitamini almış olacak kullanan bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
A

Arzu.G

22 Kasım 2025 20:51
balık yaginin içindeki d vitamini miktarı yuksek bir oran mi ? Oyleyse dengeleyecek şekilde verin d vitamini kolay yukselmiyor ama fazlası elbette zararlı .içindeki miktar yuksek bir oran değilse zaten çok fazla etkilemez 1er gun arayla verirsiniz arada yine dengede tutarsiniz.en son tahlilinizde d vitamini orani 50-60 larda falan değilse kolay kolay ust sınıra çıkmaz zaten
S

Sibel Y.

22 Kasım 2025 21:03
Arzu hanım yorumunuz için teşekkür ederim möllerste d vitamini 200 ıu yazıyor son tahlilde d vitamini değerimiz 35 çıkmıştı
A

Arzu.G

22 Kasım 2025 21:14
Balikyagini kullandığıniz surecte 400iu olanla devam edin isterseniz bir sure riske atmayayim derseniz ama bence bir sorun olmayacaktır haftada 1-2günü bos bırakarak da dengelenebilir bence .35 yuksek bir değer degil biliyorsunuz ozellikle de kış gunesini verimli anlamadığımiz su zamanlarda bence bir sorun yasamazsiniz
S

Sibel Y.

22 Kasım 2025 21:17
Çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi dengelemeye çalışacağım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir