Balık Yağı
45 görüntüleme
S
Sibel Y.
22 Kasım 2025 20:28
Merhabalar bebeğim 14 aylık ve balığı bir türlü sevdiremedim bu sebeple balık yağı başlamak istiyorum Möllers marka almak istiyorum ancak bu markanın içinde d vitamini var günlük kullandığımız d vitamini de var ocean 600 ıu (3 damla)ikisini birlikte kullanırken d vitamini ayarlamasını nasıl yapabilirim aynı anda kullanırsam günlük ihtiyacından fazla d vitamini almış olacak kullanan bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
A
Arzu.G
22 Kasım 2025 20:51
balık yaginin içindeki d vitamini miktarı yuksek bir oran mi ? Oyleyse dengeleyecek şekilde verin d vitamini kolay yukselmiyor ama fazlası elbette zararlı .içindeki miktar yuksek bir oran değilse zaten çok fazla etkilemez 1er gun arayla verirsiniz arada yine dengede tutarsiniz.en son tahlilinizde d vitamini orani 50-60 larda falan değilse kolay kolay ust sınıra çıkmaz zaten
S
Sibel Y.
22 Kasım 2025 21:03
Arzu hanım yorumunuz için teşekkür ederim möllerste d vitamini 200 ıu yazıyor son tahlilde d vitamini değerimiz 35 çıkmıştı
A
Arzu.G
22 Kasım 2025 21:14
Balikyagini kullandığıniz surecte 400iu olanla devam edin isterseniz bir sure riske atmayayim derseniz ama bence bir sorun olmayacaktır haftada 1-2günü bos bırakarak da dengelenebilir bence .35 yuksek bir değer degil biliyorsunuz ozellikle de kış gunesini verimli anlamadığımiz su zamanlarda bence bir sorun yasamazsiniz
S
Sibel Y.
22 Kasım 2025 21:17
Çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi dengelemeye çalışacağım