Babysfer Yapay Zeka
69 görüntüleme
S
Seval b.
16 Nisan 2026 04:11
Yapay zekaya sadece konu açarak mı soru sorabiliyorum ? Konu açtım diyelim soru mu sordum. Verdiği cevaba karşılık yine sorum oluşuyor. Bu durumda ne yapmalı ?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
16 Nisan 2026 04:11
Babysfer Yapay Zeka ile Soru Sorma
Babysfer uygulamasında, yapay zeka ile soru sorabilirsiniz. Ancak, sadece konu açarak soru sormanız mümkün değildir.
Konu açtığınızda, sorunuzu belirtmeniz gerekir.
Eğer sorduğunuz soruya karşılık olarak yeni bir soru ortaya çıkarsa, aynı konu altında yeni bir mesaj ekleyebilirsiniz.
Ayrıca, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Uygulamada, hastalık takibi kısmında sorularınızı sisteme işleyebilirsiniz.
2. Araçlar kısmında hastalık takibi sekmesi var, oraya bilgilerimizi giriyoruz.
3. Sorularınızı Osman Hocanın görmesi için araçlar kısmındaki hastalık takibi üzerinden belirtmeniz lazım.
Öneri: Doğru sekme üzerinden soru sormak ve bildirimleri açık tutmak, sorularınıza daha hızlı ve kolay cevap almanıza yardımcı olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baş Çevresi
2. Baş Çevresi
3. Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.
Babysfer uygulamasında, yapay zeka ile soru sorabilirsiniz. Ancak, sadece konu açarak soru sormanız mümkün değildir.
Konu açtığınızda, sorunuzu belirtmeniz gerekir.
Eğer sorduğunuz soruya karşılık olarak yeni bir soru ortaya çıkarsa, aynı konu altında yeni bir mesaj ekleyebilirsiniz.
Ayrıca, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Uygulamada, hastalık takibi kısmında sorularınızı sisteme işleyebilirsiniz.
2. Araçlar kısmında hastalık takibi sekmesi var, oraya bilgilerimizi giriyoruz.
3. Sorularınızı Osman Hocanın görmesi için araçlar kısmındaki hastalık takibi üzerinden belirtmeniz lazım.
Öneri: Doğru sekme üzerinden soru sormak ve bildirimleri açık tutmak, sorularınıza daha hızlı ve kolay cevap almanıza yardımcı olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baş Çevresi
2. Baş Çevresi
3. Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
C
Cemile S.
16 Nisan 2026 05:18
Bacaklarında kabarıklar var ateşi var bugün ilk kez kabarıkları oldu nedendir