Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.

2210 görüntüleme
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Ağustos 2025 12:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

3 Ağustos 2025 12:50
Alt kategori için önerim yok fakat size bunu mail atacaktım zaten ama buraya yazayım. Yanıtlarda etiketleme özelliği olabilir. Bazen yanıtlar arasında sorulan sorular bildirim gelmediği için gözden kaçabiliyor.
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

3 Ağustos 2025 13:01
Cansu hanım ekleyeceğiz etiketleme özelliğini.
A

Ayşe A.

3 Ağustos 2025 13:52
Evet kendimiz açtığımız konular dışında yorum yazdığımız konulara başka yorum eklenince bildirim gelmiyor bu özellik eklenirse güzel olur
B

Betül U.

3 Ağustos 2025 14:27
Emzirme de olduğu gibi süt sağımı içinde bir araç olması takip için çok verimli olur
K

Kübra G.

3 Ağustos 2025 19:26
Aşı takibi kısmında aşıların yapılması gereken tarihi gösteriyor fakat bebeğin aşısının yapıldığı tarihi ekleyebilsek güzel olurdu.
F

Fatma B. A.

4 Ağustos 2025 12:22
Alt başlıklar doğum sonrasında tekrar başlık kısmında list şeklinde oluşturulup örneğin İdrar Yolu, Solunum yolu, alerji gibi ayrılırsa daha kolay bir kullanım sunulmuş olur diye düşünüyorum birde gelen bildirimlere girdiğimde bildirim ne hakkında olursa olsun ana sayfaya atma problemi var( Xiaomi note 13 pro )
Feyza Ç.

Feyza Ç.

4 Ağustos 2025 12:27
Ben hem çocuk hem ebeveyn için kitap önerileri olmasını istiyorum. Çocuk kitabı altında malesef uygun olmayan içerikler mevcut. Ben bir pedagog olarak inceliyorum alıyorum ama gözden kaçan olabilir böyle öneri bölümü liste falan belki olabilir.
B

Büşra Ş. Y.

4 Ağustos 2025 12:31
Bir diyetisyen desteği çok iyi olur emziklilikte ve gebelikte beslenme için ayrı bir beslenme başlığı açılabilir
M

Merve ..

4 Ağustos 2025 17:38
Uygulama çok güzel fakat keşke fotoğraf ekleme gibi bir imkanımız olsa böylelikle kullanıcılar olarak birbirimize daha fazla yardımcı olabiliriz 🙏
E

Emine G.

4 Ağustos 2025 19:06
Prematüre bebekler için de alt başlık açılabilir
E

Elif G. ..

5 Ağustos 2025 00:04
Osman hocanın yanıtlarını görmek istiyorum. Son yanıtladıkları sorular başlığı olabilir 🌸 veya osman hocamın profiline girip ordan okuyabilmeliyiz
Ayşegül A.

Ayşegül A.

5 Ağustos 2025 06:54
Bebek kişisel bakımı başlığı olabilir hocam.bebeğin banyosu,masajı,saç bakımı vs gibi.bebeğimin saçıyla ilgili soru sormak istiyordum mesela ama hangi başlık altına yazmam gerek bilemedim.teşekkür ederim bu uygulama için bu arada çok fayda sağlıyor hocam.
B

Betül A.

5 Ağustos 2025 13:54
Gebelikte üçlü aşı başlığı olabilir
Nil A.

Nil A.

5 Ağustos 2025 18:06
Temizlik Bakım gibi bir alt kategori olabilir
İ

İpek

5 Ağustos 2025 19:43
Merhaba, ilk yardim ile ilgili sabit ve sadece moderatorlerin bilgi verdigi bir alt baslik olabilir, ornegin bogaza cisim kactiginda, yaniklarda vb basitce neler yapilmali bu basliklar eklenebilir.
B

Buse K.

5 Ağustos 2025 20:19
Bebeklere verdiğimiz vitaminler için başlık olsa çok iyi olur ben mesela ocean microfer kullanıyorum kızım için ama 1 yaş kan tahlilinde yeterli gelmediğini gördük 2 doz verelim dendi ama ben değiştirmek istiyorum yerine ne alabilirim acaba
Ü

Ümran A.

5 Ağustos 2025 21:15
Takviyelerle vitaminlerle ilgili bir alt başlık olabilir
E

Esra T. ..

6 Ağustos 2025 06:17
Takviye ve vitaminlerle ilgili bilgi iyi olabilir
E

Esra T. ..

6 Ağustos 2025 06:17
Çocuk kitapları hakkında da bilgi aktarımı olabilir
K

Kübra G.

6 Ağustos 2025 07:31
Uygulama da bir açık var sanırım daha önce okumadığım yorumları beğenmişim :) beğeniyi kaldırıyorum kendi kendine tekrar beğeniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir