Ayrılık Kaygısı

365 görüntüleme
Gizem B.

Gizem B.

3 Haziran 2026 15:25
8.5 aylık bebeğim hiç ayrılık kaygısı yok başka bebeklere bakıyorum annelerine yapışık benimkinde hiç yok üzülüyorum başkalarının kucağındada beni aramıyor
E

Esra A.

5 Haziran 2026 14:35
O kadar cok bu duayı ediyodumki ama inan bazen bi yemek için yalvardığımı biliyorum 46 kiloya düştüm düzgün beslenemediğim için şimdi yavasca yeni yeni tekrar kilo almaya basladım😂 düşün 81 kilo ile doguma gitmiş bi insanım ben😂
A

Arzu.G

5 Haziran 2026 14:57
Sizin aylarda öyleydi ben de üzülürdüm beni mi sevmiyor diye kafaya takardim bağımız mi zayıf acaba diye düşünüyordum. 21 aylık şuan hala öyle parkta gördüğü bir teyzeyle gidebilir saatlerce beni görmeden durabilir .İnanın avantajları daha fazla sosyal bir bebeğiniz olacak isleriniz kolaylaşacak biraz daha büyüyünce anlayacaksınız canınızı sıkmayın yapışık bebekle yaşayanlar zorluğunu daha iyi bilir mutlaka
Gizem B.

Gizem B.

5 Haziran 2026 16:22
Arzu.G
Sizin aylarda öyleydi ben de üzülürdüm beni mi sevmiyor diye kafaya takardim bağımız mi zayıf acaba diye düşünüyordum. 21 aylık şuan hala öyle parkta gördüğü bir teyzeyle gidebilir saatlerce beni görmeden durabilir .İnanın avantajları daha fazla sosyal bir bebeğiniz olacak isleriniz kolaylaşacak biraz daha büyüyünce anlayacaksınız canınızı sıkmayın yapışık bebekle yaşayanlar zorluğunu daha iyi bilir mutlaka
Teşekkür ederim yorumunuz için 🌸🙏
Gizem B.

Gizem B.

5 Haziran 2026 16:23
Esra Ak
O kadar cok bu duayı ediyodumki ama inan bazen bi yemek için yalvardığımı biliyorum 46 kiloya düştüm düzgün beslenemediğim için şimdi yavasca yeni yeni tekrar kilo almaya basladım😂 düşün 81 kilo ile doguma gitmiş bi insanım ben😂
Yaaa 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir