Ayrılık Kaygısı
364 görüntüleme

Gizem B.
3 Haziran 2026 15:25
8.5 aylık bebeğim hiç ayrılık kaygısı yok başka bebeklere bakıyorum annelerine yapışık benimkinde hiç yok üzülüyorum başkalarının kucağındada beni aramıyor

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 15:34
Evde bıraktığınızda yer koyduğunuzda da bu böylemi

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 15:34
Bence yaşamayın hiç güzel bir durum değil özelikle evde

Gizem B.
3 Haziran 2026 15:35
Oyuncakları yanındaysa evet ben çok yalnız bırakmadım bugüne kadar resmen gitmeyeceğime emin gibi

Göktenur B.
3 Haziran 2026 15:50
Benim oğlum da öyle gündüzleri asla yadırgamıyor ayrılık kaygısı yaşamıyor halbuki çoğu defa bırakıyorumda ama geceleri bende başka kimsede de sakinleşmiyor
E
Ebru ..
Premium Üye
3 Haziran 2026 15:51
Kaçınca ayda olması gerekir acaba

Gizem B.
3 Haziran 2026 15:53
Benim oğlum da öyle gündüzleri asla yadırgamıyor ayrılık kaygısı yaşamıyor halbuki çoğu defa bırakıyorumda ama geceleri bende başka kimsede de sakinleşmiyor

Gizem B.
3 Haziran 2026 15:54
Kaçınca ayda olması gerekir acaba

Gizem B.
3 Haziran 2026 15:55
@Osman Gönülal hocam lütfen cevap yazarmısınız bu bir sorunmu 😔
Ş
Şeyma
3 Haziran 2026 16:00
Bir psikolog olarak söylüyorum sonra bir anne olarak konuşacağım bu bir sorun değil. Sizinle iletişim kuruyorsa mutluysa her şey normaldir. Bunlar biraz da çocuğun mizacına bağlı şeyler. Sizi hiç aramıyorsa orada problem vardır. Anne olarak söyleyeceğimse bunun keyfini çıkarın, mutlu olun ve ne istiyorsanız o sırada onları yapın. Çünkü biz yapamıyoruz

Gizem B.
3 Haziran 2026 16:03
Bir psikolog olarak söylüyorum sonra bir anne olarak konuşacağım bu bir sorun değil. Sizinle iletişim kuruyorsa mutluysa her şey normaldir. Bunlar biraz da çocuğun mizacına bağlı şeyler. Sizi hiç aramıyorsa orada problem vardır. Anne olarak söyleyeceğimse bunun keyfini çıkarın, mutlu olun ve ne istiyorsanız o sırada onları yapın. Çünkü biz yapamıyoruz
Ş
Şeyma
3 Haziran 2026 16:07
İnterneti boşverin lütfen. Başkalarından farkınız olmasa sizinle iletişim kurmaya bile gerek kalmaz. Güvendiği liman sizsiniz. Sizden o güveni almasa bunları yapamazdı zaten. Çocuğunuz çok güzel iletişim kuruyor, sosyal ve açık bir çocuk bununla mutlu olun. Siz kendi aranızdaki iletişimi daha iyi bilirsiniz. O sizi tatmin ediyorsa gerisi boş. Ama gerçekten bu anların keyfini çıkarın ❤

Gizem B.
3 Haziran 2026 16:09
İnterneti boşverin lütfen. Başkalarından farkınız olmasa sizinle iletişim kurmaya bile gerek kalmaz. Güvendiği liman sizsiniz. Sizden o güveni almasa bunları yapamazdı zaten. Çocuğunuz çok güzel iletişim kuruyor, sosyal ve açık bir çocuk bununla mutlu olun. Siz kendi aranızdaki iletişimi daha iyi bilirsiniz. O sizi tatmin ediyorsa gerisi boş. Ama gerçekten bu anların keyfini çıkarın ❤

Göktenur B.
3 Haziran 2026 16:10
Geceleri benim kızımda öyle ama gündüz farketmiyor beni aramıyor tanımadıklarının bile kucağına gitmek için kucak açıyor sosyal kelebek :) ama ben üzülüyorum işte

Gizem B.
3 Haziran 2026 16:11
Büyük oğlum 6 yaşına girecek çok sosyal fazlasıyla mesala bu beni çok rahatsız ediyor tanıdığı tanımadığı kim varsa hemen konuşur özellikle parka felan gittiğimiz de defalarca anlatıyorum mesala bu durumu ama işte çocuk içlerinde zerre kötülük olmadığı için bilemiyorlar
L
Lale
Premium Üye
3 Haziran 2026 16:56
Gizem hanım benim kızım da öyleydi. Şu an bir yaşına girdi bir odadan bir odaya gireyim hala ağlamaz. Yabancılara karşı güler eder ama gitmez. Kimdeyse bana gelmek istiyor. Benle uyur benle sakinleşir. Babasında olsa bile bana gelmek ister. Ben bunu güvenli bağlamaya yordum. Biraz araştırdım ettim. Evet çok kötü şeyler söyleyenler var ama

Gizem B.
3 Haziran 2026 17:11
Gizem hanım benim kızım da öyleydi. Şu an bir yaşına girdi bir odadan bir odaya gireyim hala ağlamaz. Yabancılara karşı güler eder ama gitmez. Kimdeyse bana gelmek istiyor. Benle uyur benle sakinleşir. Babasında olsa bile bana gelmek ister. Ben bunu güvenli bağlamaya yordum. Biraz araştırdım ettim. Evet çok kötü şeyler söyleyenler var ama
L
Lale
Premium Üye
3 Haziran 2026 17:13
Lale hanım benimki aramıyor 😊

Gizem B.
3 Haziran 2026 17:27
Bizimki de öyleydi bir yaşına doğru birazcık düzeldi yani yapacaktır bebeğiniz. Eşim bana diyordu beni daha çok seviyor ben çok üzülüyordum şimdi de diyor yanımda durmuyor seni istiyor sürekli. Bebekler çok değişiyor ya
E
Esra A.
5 Haziran 2026 12:42
Benim oğlumda öyleydi 9 aylıktı yapışmıyordı bana sonra 11 12 aylık gibi bi başladı suan 20 aylık gecen sabah tuvalet gitmem gerek diye az daha ağlayacaktım cok güzel bi duygu ama çokta yorucu ve zorlayıcı ☺️☺️

Gizem B.
5 Haziran 2026 13:57
Benim oğlumda öyleydi 9 aylıktı yapışmıyordı bana sonra 11 12 aylık gibi bi başladı suan 20 aylık gecen sabah tuvalet gitmem gerek diye az daha ağlayacaktım cok güzel bi duygu ama çokta yorucu ve zorlayıcı ☺️☺️
Yükleniyor...