Atopik Egzama

613 görüntüleme
I

Ipek E.

22 Nisan 2026 22:44
6 aylik bebegim 3 ydr gecmeyenn egzamma var yanaklaarda boyuna yayyildi ne yapmalliyim
K

Kübra K.

Premium Üye
24 Nisan 2026 23:36
Elif Canlı
Üç aydır biz yaşıyoruz. Kaşımaktan her yeri yara oldu. Her şeye dikkat de ediyoruz ama hiç azalmadı bile. Atopik dermatit diyorlar başka bişey de demiyorlar
Cildiys doktoru gördü mü
I

Ipek E.

24 Nisan 2026 23:38
Bi video gorduum papatya yagi iyi geliyor diye denedim biraz toparladi gbi ama kasimaktan parcaladi dagildi heryere. Dogalolann herseyi denedim gecmedi cogaldi kortizollu kremm dahi kullandmm
E

Elif C.

24 Nisan 2026 23:40
Kübra Kılıç
Cildiys doktoru gördü mü
Gördü. Çocuk doktoru da gördü, alerji doktoru da çocuk uzmanı da.
.

.....

24 Nisan 2026 23:40
Kübra Kılıç
Egzamaya özel kremler nedir isimlsdini yazabilir misiniz çünkü bizde bir çok krem denedik ve daha kötü oldu
Mustella stelatopia ve dexyane med ducray önerdi doktorumuz bize
K

Kübra K.

Premium Üye
24 Nisan 2026 23:42
Elif Canlı
Gördü. Çocuk doktoru da gördü, alerji doktoru da çocuk uzmanı da.
Doktorunuza advantan kremi danışın ben faydasını gördüm her bebek bir değil biliyorum ama inşallah çare olur bebeğinize 🥹
K

Kübra K.

Premium Üye
24 Nisan 2026 23:45
.....
Mustella stelatopia ve dexyane med ducray önerdi doktorumuz bize
O ilacı hiç duymadım bize işe yaramayanlar locoderm hametan vi hipokort işe yaramadığı gibi daha da kötü yaptı şimdi advantan 3 günde çözdü sonrasında gerek kalmadığı için kullanmadım ama alevlenme döneminde ince bir tabaka halinde kullanan arkadaşlarım var
.

.....

24 Nisan 2026 23:48
Kübra Kılıç
O ilacı hiç duymadım bize işe yaramayanlar locoderm hametan vi hipokort işe yaramadığı gibi daha da kötü yaptı şimdi advantan 3 günde çözdü sonrasında gerek kalmadığı için kullanmadım ama alevlenme döneminde ince bir tabaka halinde kullanan arkadaşlarım var
Ben de elimdeki kremleri şuan kullanmıyorum kullanmadıgımda alevlenmiyor gibi hissediyorum sürdüğümde anında kızarıklık çosuyor sanki
M

Mehtap K.

17 Mayıs 2026 12:08
Mustelanın o kremi bizde de kızarıklık yapıyor hatta sürünce bebeğim ağlıyor. Ama sürmezsem de kuruluktan toprak gbi olup kızarıyor. Bu şekilde temiz içerikli iki krem daha aldık aynı şekilde tepki veriyor. Bence içindeki yağlar cildini yakıyor olabilir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir