Ateş

40 görüntüleme
N

Naşide Ö. ..

22 Nisan 2026 20:11
Merhaba bebeğim sekiz aylık kulağını kaşıyor doktora götürdüm kızarıklık var dedi antibiyotik verdi daha sonra kendi doktorumuzla görüştük damla yeterli olabilir antibiyotiğe gerek yok dedi ama ilk dozunu başladığımız içinde devam edelim çok kararsız kaldım keşke vermeseydim ama bazı hekimler çok genel davranıyor çocuğumda hafif ateş ve kulak kaşıma dışında hiçbir sıkıntı yok keyfi yerindeydi antibiyotiğe devam etmeliysek nasıl bir probiyotikle desteklemeliyiz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
23 Nisan 2026 20:36
Bebeğinizin kulak kızarıklığı ve hafif ateşi var. Doktorunuz önce antibiyotik verdi, ancak daha sonra damla ile tedavi de yeterli olabilir dediler.

Antibiyotik kullanmaya başladığınız için, doktorunuzun önerisiyle devam etmek en iyisi olacaktır.

Antibiyotik kullanımı sırasında probiyotik desteği, bağırsak florasını korumak için önemlidir.

Bebeğiniz için uygun olan probiyotikleri doktorunuza danışarak alabilirsiniz.

Bebeğinizin durumu yakından takip edilmelidir.

Antibiyotik tedavisinin bitiminden sonra bağışıklık sistemini güçlendirmek için vitamin ve mineral desteği de faydalı olabilir.

Bebeğinizin iyileşmesi için bol sıvı alması ve beslenmesine dikkat etmelisiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 2 Gündür Düşmeyen Ateş
2. Antibiyotik Gereksiz mi
3. Ateş Yok Kulak Boğaz Hafif Kızarık Antıbiyotik ??
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir