Ateş Yok Kulak Boğaz Hafif Kızarık Antıbiyotik ??

34 görüntüleme
S

Sibel Y.

6 Mart 2026 10:55
Arkadaşlar merhaba oğlum 9 aylık geçen 16 gün de nezle yada grip geçirdik yoğun genjz burun akıntısı hapşırık ile ateş yoktu sonrasında poyraz hastalığının son 3 günü kulağını kaşımaya başladı dünden bugüne arttı ve hafif hzuesuzşuk ağlama iştahsızşık da eklendi dişten süphelendım çünkü 10 aya yaklaştık hala diş yok sağlık ocağına gittim doktor bogazda ve kulaklarda hafif kızarıklık var dedş antıbiyotik yazdı sanırım gribi buna dönüştü diye düşünüyorum siz olsanız antıbiyotik kullanırmıydınız
Ç

Çağla y.

6 Mart 2026 12:43
hayır , şu an kızım aynı durumda günlerdir uyumuyoruz çok zorlanıyoruz ama biraz da vücut direnci öğrenmeli diye düşünüyorum osman hoca da gereksiz antibiyotik kullanmayalım diyor tabi ki tercih sizin
S

Sibel Y.

6 Mart 2026 13:13

Çağla yamen

hayır , şu an kızım aynı durumda günlerdir uyumuyoruz çok zorlanıyoruz ama biraz da vücut direnci öğrenmeli diye düşünüyorum osman hoca da gereksiz antibiyotik kullanmayalım diyor tabi ki tercih sizin

Henüz başlamadım 24 saat sonra ki halıne göre başlamaya karar verdım ama insan tedirgin de oluyor ya orta kulak iltihaplanmasına dönüşürse diye ama bi yandan da gereksız antibiyotik mi verıyorum acaba da diyor ikilemde kaldım gerçekten
S

Sibel Y.

6 Mart 2026 15:30

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir