Antibiyotik Gereksiz mi

159 görüntüleme
M

Merve N. Y.

10 Aralık 2025 08:29
Ateşi 39.6 yı gördük acil doktoru bademcikleri şişmiş dedi antibiyotik verdi ciğerde kulakta bişey yok gerekli mi antibiyotik kan idrar testi yapılmadı bebeğim 1 yaşında gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum
Y

Yasemin B.

10 Aralık 2025 09:59
14 aylıktı kızım şimdi 16 aylık bir şişe antibiyotik tam kullandım bogaz ve kulak enfeksiyonu oldu 5 saat acilde bekledik 5 saat hiç ateşi düşmedi çok korkmuştuk o gün ki bukadar yüksek değildi bizde acile gittik ama çocuk hastanesinin aciliydi malesef enfeksiyon çok ateş yapıyor
M

Merve N. Y.

10 Aralık 2025 18:35
Bizimkinide çocuk doktoru gördü verdim bende mecbur
Ş

Şilan D.

10 Aralık 2025 18:44
Osman hoca bir yayınında kendi kliniğinden boğazdan sürüntü aldığını söylemişti gereksiz antibiyotik kullanmamak adına o zaman sizin enfeksiyon bakterini virüs mü kaynaklı belirliyormuş ama başka bir şey söylemedi mutlaka sürüntü almadan da sizin durumunuza göre tedavi yaparlar ama gereksiz antibiyotikten de sakınmak gerekiyor Ben şöyle yapardım sizin yerinizde olsam, ateşi ısrarcıysa ve bir türlü düşmüyorsa ben genelde calpol ve ılık duşla düşürüyorum ama düşmezse risk almayın derim
M

Merve N. Y.

11 Aralık 2025 17:39
Bıktım bu doktorlardan gerçekten kime emanet edicez çocuklarımızı ilk kez antibiyotik içti ömründe pişik olmayan çocuğum kabarık kabarık pişik oldu yazık günah ya
M

Merve N. Y.

12 Aralık 2025 12:14
Bugün oğlumun baş ve gövdesinde döküntü oldu ateş dün bitmişti anlıyorum ki 6. Hastalık ben bizi başından savan bir doktor yüzünden çocuğuma boşuna antibiyotik verdim hakkımı asla helal etmeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir