Aşı Soru Cevap

1132 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Aralık 2025 02:28
Yurtdışına ve il dışına planlanmış seyahatlerim olması nedeniyle başlık altında şok soru olunca bazen kaçırıyorum acil bir durumda telefonum çoğu zaman aktif olmayacağı için anne_ bebek_hemsiresi instagram hesabından ulaşabilirsiniz. İnternet erişimim olduğunda bu başlık altında yardımcı olmaya çalışacağım sevgiler 💕
E

Elif

31 Mart 2026 19:23
Doktorumdan aşı takvimi istememe rağmen 3. Ayda rota ve menenjitin iki farklı aşını yazıp kararı bana bıraktı bende nimenrix ve rota vurdurdum diğer dozları nasıl vurdurmalıyım
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

31 Mart 2026 19:24

Elif

Doktorumdan aşı takvimi istememe rağmen 3. Ayda rota ve menenjitin iki farklı aşını yazıp kararı bana bıraktı bende nimenrix ve rota vurdurdum diğer dozları nasıl vurdurmalıyım

Kararı size bırakmaz menenjitin nimenrix olan a grubu baxsero olan b grubudur ikisini de yaptırmazsanız menenjite karşı aşılattım diyemezsiniz hangi grup bebeğinizi yaklatacak bilemezsiniz ki :(
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

31 Mart 2026 19:26

Gülistan Oğuz İşık

Merhabalar hocam 15 haftalk oğlum rota virüs aşısını yaptrablir miyim 2 çeşit aşı var ya hanqisini öneriyorsunuz neden? Teşekkürler

Rota aşısı en geç 14 hafta 6 günlükken yapılır yani geç kalmışsınız :( menenjitleri planlayın derim
E

Elif

31 Mart 2026 19:35

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Kararı size bırakmaz menenjitin nimenrix olan a grubu baxsero olan b grubudur ikisini de yaptırmazsanız menenjite karşı aşılattım diyemezsiniz hangi grup bebeğinizi yaklatacak bilemezsiniz ki :(

Ne yapmam lazım nimenrix ve rotayı 3. Ayda vurdurdum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

31 Mart 2026 21:02

Elif

Ne yapmam lazım nimenrix ve rotayı 3. Ayda vurdurdum

Normalde aynı anda yapıyoruz 3 ünü en iyi bağışıklık o madem olmadı diğerini 1 ay sonra yani 4. Ayda yaptırın
E

Elif

31 Mart 2026 22:00

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Normalde aynı anda yapıyoruz 3 ünü en iyi bağışıklık o madem olmadı diğerini 1 ay sonra yani 4. Ayda yaptırın

İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

31 Mart 2026 22:05

Elif

İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim

rica ederim ne demek
M

Meltem E. ..

1 Nisan 2026 00:14
Hocam merhaba .2 gün önce [[18.ay](18.ay)]([18.ay](18.ay)) aşısı olduk 2 koldan . Bugün baktığımda bi kolunda hiç bişey yok diğer kolu şiş ve kızarık . Sanki arkı ısırmış da öyle şişmiş. Elimizi oraya dokundurduğumuzda da çok sıcak . Normal mi bu ?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Nisan 2026 09:38

Meltem Eser

Hocam merhaba .2 gün önce [[18.ay](18.ay)]([18.ay](18.ay)) aşısı olduk 2 koldan . Bugün baktığımda bi kolunda hiç bişey yok diğer kolu şiş ve kızarık . Sanki arkı ısırmış da öyle şişmiş. Elimizi oraya dokundurduğumuzda da çok sıcak . Normal mi bu ?

Evet [normal.bazen](normal.bazen) aşı yerlerinde bu tarz şişlikler olabilir. Top gibi sert olabilir geçmesi uzun sürebilir bir buz aküsünü havluya sarıp ara ara tutabilirsiniz yangıyı azaltır. Kızarıklık büyürse artarsa ya da şişlik bir hekim görsün ama aynı kalıyor hatta küçülüyorsa merak etmeyin
M

Meltem E. ..

2 Nisan 2026 08:44
3.gün dediğiniz gibi azaldı şişlik ve kızarıklık . Teşekkür ederim ❤️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

3 Nisan 2026 04:10

Meltem Eser

3.gün dediğiniz gibi azaldı şişlik ve kızarıklık . Teşekkür ederim ❤️

Rica ederim. 😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir