Arkadaşlar Sorun Bende mi

424 görüntüleme
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 21:50
Arkadaşlar kızımın bugün doğum günü kayınvalidem hamur işi tarzı birşeyler yapmış pasta almışlar düşünmüşler sağ olsunlar görümcem kaynanama demiş ki ben karışmam anne aynı sofradan Emreye de yapacaksın demiş görümcen emreyi hiç geri koyar mı dedi ses çıkarmadım Emre kaynım oluyor otizmli kendisi yani şimdi kaynım ile kızımın doğum gününü mü yarıştıracağız bu laf neyin nesi ben mi ters anladım sinirlerim bozuldu abartıyor muyum sizce
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Şubat 2026 23:38
İyi yapıldı bu uygulama inanın bazen bu koca dünya da yapayalnız hissediyorum sizler çok iyi geliyorsunuz
B

Büşra K. ..

3 Şubat 2026 23:42
Evet Fatma Hanım gerçekten her gün uygulamaya giriyorum yeni şeyler öğreniyorum derdimi yazıyorum iyi ki indirmişim bu uygulamayı
R

Rabia C. ..

4 Şubat 2026 18:10
Büşra Hanım gerçekten bazı lafları duymazdan gelin, bile isteye canınızı sıkmak için söylenen laflari özellikle. Onlara o primi vermeyin. Gülün geçin…
B

Büşra K. ..

4 Şubat 2026 18:29

Rabia Candan

Büşra Hanım gerçekten bazı lafları duymazdan gelin, bile isteye canınızı sıkmak için söylenen laflari özellikle. Onlara o primi vermeyin. Gülün geçin…

Öyle yapıyorum aslında ama ben duymazdan geldikçe abartıyorlar Rabia Hanım
H

H.Nur

5 Şubat 2026 00:39
Boşverin karşınızda özel bir birey var en nihayetinde, her şeyin en güzeli onun olsun ki sizin de olabilsin, ferah düşünün. Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirir merak etmeyin. Kendi tecrübelerime bakarak bunun hep böyle olduğunu yaşayarak gördüm. Kalbiniz ferah olsun. Rabbim size en güzel hediyesini sağlıklı bir bebek vererek göndermiş, diğer kardeşimize de Rabbim şifa versin gelmiş geçmiş olsun 💞
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 00:58

H.Nur

Boşverin karşınızda özel bir birey var en nihayetinde, her şeyin en güzeli onun olsun ki sizin de olabilsin, ferah düşünün. Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirir merak etmeyin. Kendi tecrübelerime bakarak bunun hep böyle olduğunu yaşayarak gördüm. Kalbiniz ferah olsun. Rabbim size en güzel hediyesini sağlıklı bir bebek vererek göndermiş, diğer kardeşimize de Rabbim şifa versin gelmiş geçmiş olsun 💞

Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
S

Seher G.

9 Şubat 2026 01:49
Kardeşinin annesi gibi davranması hiç hoş değil.Kayınvalideniz eminim oğlunu kızından daha çok düşünüyordur takılmayın
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 02:02

Seher Gül

Kardeşinin annesi gibi davranması hiç hoş değil.Kayınvalideniz eminim oğlunu kızından daha çok düşünüyordur takılmayın

Seher Hanım ablası olarak üzerinde hakkı çoktur kardeşinin yorum yapamam ama benim kayınvalidem hayatını özel çocuğuna adamış biri ve dört dörtlük bakar oğluna yine de bir hala olarak yeğenine bir telefon çevirip aramasını isterdim durumu uygunsa hediyesini beklerdim maalesef halasında yok öyle birşey ne diyelim sinek küçük ama mide bulandırır derler ya o misal tövbe çektim kendi kendime herkes kalbinin ekmeğini yer neticede
S

Seher G.

9 Şubat 2026 02:13

Büşra Kılıçaslan

Seher Hanım ablası olarak üzerinde hakkı çoktur kardeşinin yorum yapamam ama benim kayınvalidem hayatını özel çocuğuna adamış biri ve dört dörtlük bakar oğluna yine de bir hala olarak yeğenine bir telefon çevirip aramasını isterdim durumu uygunsa hediyesini beklerdim maalesef halasında yok öyle birşey ne diyelim sinek küçük ama mide bulandırır derler ya o misal tövbe çektim kendi kendime herkes kalbinin ekmeğini yer neticede

Aynen de öyle dedim ya annesi elbet daha çok düşünür o kaynınızı bahane edip kendi beklemiştir ;)
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 09:12

Seher Gül

Aynen de öyle dedim ya annesi elbet daha çok düşünür o kaynınızı bahane edip kendi beklemiştir ;)

Sadece sabır çektim Seher Hanım😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir