Arkadaşlar Sorun Bende mi
423 görüntüleme
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 21:50
Arkadaşlar kızımın bugün doğum günü kayınvalidem hamur işi tarzı birşeyler yapmış pasta almışlar düşünmüşler sağ olsunlar görümcem kaynanama demiş ki ben karışmam anne aynı sofradan Emreye de yapacaksın demiş görümcen emreyi hiç geri koyar mı dedi ses çıkarmadım Emre kaynım oluyor otizmli kendisi yani şimdi kaynım ile kızımın doğum gününü mü yarıştıracağız bu laf neyin nesi ben mi ters anladım sinirlerim bozuldu abartıyor muyum sizce

Ceren D.
3 Şubat 2026 21:56
Görümcen ile annesi arasındaki bir çekişme gibi geldi bana ama bu lafı duyduğunuzda kötü hissettiyseniz kesin orda bir bit yeni vardır ya
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 21:59
Ceren Hanım kızımın [2.yaş](2.yaş) günü bir hala olarak bu lafı söylemesi gerekli miydi cidden insan bir doğum günü için yeğenini arar durumu varsa hediye gönderir ki ilk defa kayınvalidemlerde kutladık kaynım ile ne alakası var kayınvalidem kaynıma da yapar özel çocuk olduğu için mum üflemeye takıntısı var yani tuhafıma gitti

Hatice C. ..
3 Şubat 2026 22:02
Öncelikle aynı evde mi oturuyorsunuz değilse kendi aralarında olan bi konuşmaya karışmayın kaldı ki belki hak geçer düşüncesiyle de onada yapalım gibi bir düşüncede olabilir nefsinizin sizi bu şekilde doldurmasına izin vermeyin
B
Büşbüş
3 Şubat 2026 22:03
Koca tarafı.. İyilik bile yapsalar mutlaka bir huzursuzluk çıkar. Bazı insanlar nerde ne konuşacağını ya da düşündükleri şeyleri dışa vurmadan duramıyolar
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 22:04
Öncelikle aynı evde mi oturuyorsunuz değilse kendi aralarında olan bi konuşmaya karışmayın kaldı ki belki hak geçer düşüncesiyle de onada yapalım gibi bir düşüncede olabilir nefsinizin sizi bu şekilde doldurmasına izin vermeyin

Hatice C. ..
3 Şubat 2026 22:04
Ceren Hanım kızımın [2.yaş](2.yaş) günü bir hala olarak bu lafı söylemesi gerekli miydi cidden insan bir doğum günü için yeğenini arar durumu varsa hediye gönderir ki ilk defa kayınvalidemlerde kutladık kaynım ile ne alakası var kayınvalidem kaynıma da yapar özel çocuk olduğu için mum üflemeye takıntısı var yani tuhafıma gitti

Hatice C. ..
3 Şubat 2026 22:06
Yok aynı evde oturmuyoruz ama rahatsız etti konuşması
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 22:09
Koca tarafı.. İyilik bile yapsalar mutlaka bir huzursuzluk çıkar. Bazı insanlar nerde ne konuşacağını ya da düşündükleri şeyleri dışa vurmadan duramıyolar
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 22:10
Önemsemeyin hatta size duyurcasina konuşursa daha iyisini bile yapın olur tabi deyin ters psikoloji bazen tek bi lafla çok iş halleder
B
Büşbüş
Yani değil mi ne alaka bu laf
B
Buket ..
Çok kafanıza takmayın kendi aralarında bir muhabbet muhtemelen. Belli ki özenmiş beğenmiş ve bende istiyorum tarzında bir şey demiş art niyetli olduğunu düşünmüyorum eğer daha önce sizin aranızda sürtüşme gibi olaylar yaşandıysa size ters gelmiş olabilir bilemedim , siz koca tarafının her dediğine takmayın 😁
G
Gökçin N.
3 Şubat 2026 22:24
Siz haklısınız ama boşverin

Hatice C. ..
3 Şubat 2026 22:27
Hatice Hanım inanın dikkate almıyorum kimseyi ama insan yeğeninin doğum gününde de tutar çenesini

Fatma A. U.
3 Şubat 2026 22:35
Abartmıyorsunuz görümceniz baya kıskanmış ona da yapsın varsın ama uslüp çok önemli herzaman
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:28
Kıskanıyor gibi olmuş. Kaldı bahsettiği kadının zaten kendi çocuğu eğer bir doğum günü söz konusu olursa kadın zaten yapar diye düşündüm. Büyük ihtimalle düşündüğünü ağzından atıvermiş görümceniz. Takmayın sizlik bir durum yok Allah gönlüne göre versin herkesin
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:28
Çok kafanıza takmayın kendi aralarında bir muhabbet muhtemelen. Belli ki özenmiş beğenmiş ve bende istiyorum tarzında bir şey demiş art niyetli olduğunu düşünmüyorum eğer daha önce sizin aranızda sürtüşme gibi olaylar yaşandıysa size ters gelmiş olabilir bilemedim , siz koca tarafının her dediğine takmayın 😁
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:29
Siz haklısınız ama boşverin
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:30
Yine de çok takılma üstüne düşününce yabancı olarak okuyan herkes bi fikir söylüyor bizede dokundu bu hali gibi ama şu açıdan bak sağlıklı biri olsaydı da yarıştirircasina kardeşine de istiyormuş olsaydı evet hepimiz kızgınlığına hak verip üstüne neler neler sayardık ama boşver ne istiyorlarsa onu yapsınlar onun düşüncesizligi kaynananda aklı başında biri olsaydı kızıyla arasında geçen konuşmayı söylemezdi ondada var cahillik
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:31
Abartmıyorsunuz görümceniz baya kıskanmış ona da yapsın varsın ama uslüp çok önemli herzaman
B
Büşra K. ..
3 Şubat 2026 23:36
Hepinize teşekkür ederim arkadaşım yok ama burda hepiniz arkadaşım oldunuz canım sıkıldığı an yazıyorum sorunum olduğu zaman yazıyorum iyi ki bu uygulama yapılmış ne güzel oldu insanın sohbet edeceği birilerinin olması çok güzel gerçekten 🌸