Annelik Psikolojisi
327 görüntüleme
F
Fatma E. ..
5 Temmuz 2026 17:05
Merhabalar 15 aylık oğlum var kendimi bu aralar çok kötü hissediyorum psikolojik olarak oğlum uyku sorunu var kimse de durmuyor sürekli mız mız bağırıyor ve herkes beni yargılıyor sen böyle yaptın diye ve ben çok yıprandım kimse bunu görmüyor bu durumla nasıl baş edicim bilmiyorum bazen istemsizde bağırıyorum sonra da kendimi suçlu hissediyorum ve ağlıyorum

Ebru G. ..
5 Temmuz 2026 21:27
Ya aslında eşimle de pek anlaşamıyoruz bu süreçte, ben psikolojik olarak yorgunum ve biraz şefkate ihtiyacım var ve bunu sıklıkla dile getiriyorum ancak eşim umursamıyor, hep onu konuşalım istiyor. Ana konu ben olunca sanki simariklik yapıyormuşum gibi üstüne bir de azar yiyorum, dün erken uykum geldi diye ona trip atıyorum sandı mesela tuhaf şeyler yaşanıyor. Yürüyüşe keşke ben de cikabilsem ama eşim yapışık ikizim gibi her yere benimle geliyor. Kuaföre gittim diyelim kızımla kapının önünde gezinir. Rahat yok.

Fatma A. ..
5 Temmuz 2026 22:28
Hocam biraz yalnız kalsalar sizi daha iyi anlar diye dedim. Çünkü her cumleniz sanki ben
C
Cerennn
5 Temmuz 2026 22:52
Benım oğlum 23 aylık neredeyse doğduğu günden beri uyku sorunu var ve aşırı hareketli bir çocuk. Bazen sınırleniyorum bazen ıstemeden sesımı yükseltiyorum. çoğu zaman ne yaparsak yapalım eleştiriliyoruz elimizden geleni yapsakta. O kadar absürt şeyler için eleştiriliyorum ki bazen artık insanların suratina bagırasım geliyor hatta. Ama duymazdan geliyorum. Bazen oğlumla çok mu kötüyüz sadece dışarı çıkarıp toprağa oturtuyorum o toprakla kumla oynuyor ben sakınlesıyorum. Bazen tv açıyorum çünkü bizde insanız ve sabrımızın bir noktası var. Esım sabah 8 de çıkıyor akşam 9 da gelıyor oğlum babasını bazen sadece yarım saat görebiliyor. O konuda da desteksız kalıyorum görmezden gelıyorum sadece. Iste bu yüzden sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ve benı elestıren kim varsa elımden geldıkce az görmeye çalışıyorum en çıkmazda ise o Benım oğlum ben onun için en ıyısını yapıyorum zaten dıyorum ve konuyu uzatmıyorum.
F
Fatma E. ..
5 Temmuz 2026 23:05
Benım oğlum 23 aylık neredeyse doğduğu günden beri uyku sorunu var ve aşırı hareketli bir çocuk. Bazen sınırleniyorum bazen ıstemeden sesımı yükseltiyorum. çoğu zaman ne yaparsak yapalım eleştiriliyoruz elimizden geleni yapsakta. O kadar absürt şeyler için eleştiriliyorum ki bazen artık insanların suratina bagırasım geliyor hatta. Ama duymazdan geliyorum. Bazen oğlumla çok mu kötüyüz sadece dışarı çıkarıp toprağa oturtuyorum o toprakla kumla oynuyor ben sakınlesıyorum. Bazen tv açıyorum çünkü bizde insanız ve sabrımızın bir noktası var. Esım sabah 8 de çıkıyor akşam 9 da gelıyor oğlum babasını bazen sadece yarım saat görebiliyor. O konuda da desteksız kalıyorum görmezden gelıyorum sadece. Iste bu yüzden sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ve benı elestıren kim varsa elımden geldıkce az görmeye çalışıyorum en çıkmazda ise o Benım oğlum ben onun için en ıyısını yapıyorum zaten dıyorum ve konuyu uzatmıyorum.
Canımı sıkan kişiler konuları söylüycem artık içime atıp sinir olmaktansa söyleyeyim rahat edeyim herkes bir bilsin yerini
C
Cerennn
5 Temmuz 2026 23:38
Haklısın öyle bizden daha iyi kimse düşünemez kesinlikle çocuklarımızı bugün bende öyle bir karar aldım
Canımı sıkan kişiler konuları söylüycem artık içime atıp sinir olmaktansa söyleyeyim rahat edeyim herkes bir bilsin yerini
F
Fatma E. ..
5 Temmuz 2026 23:39
Benim hep söylediğim sözdür susup benim içime dert olcagına söylerim size dert olur 😅😅 bu mottoyla devam
Yükleniyor...