Alerji mi
33 görüntüleme
B
Büşra T. ..
6 Nisan 2026 19:57
Bu gün bebeğim de banyo sonrası isilik gibi alerji gibi birşey cikti şampuanı biobaby kullandım ondan olabilir mi sürekli ağlıyor meme reddi yapıyor
Şampuanı ilk defa kullandim
Şampuanı ilk defa kullandim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Nisan 2026 20:25
Bebeğinizde görülen isilik veya alerji benzeri durum, şampuan değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Yeni bir şampuan, özellikle de hassas ciltli bebeklerde reaksiyona yol açabilir.
Kontrol edilmesi gerekenler:
1. Şampuanı değiştirin: Eğer şampuanı ilk defa kullanıyorsanız ve bebeğinizde reaksiyon oluşmuşsa, şampuanı değiştirerek sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz.
2. Cilt bakımı: Bebeğinizin cilt bakımı için nemlendirici krem veya losyon kullanabilirsiniz. Bu, cildin nem dengesini koruyarak tahrişi azaltabilir.
3. Alerji testi: Eğer sorununuz devam ederse, alerji testi yaptırarak sorunun kaynağını daha iyi anlayabilirsiniz.
Öneriler:
Bebeğinizin cildini temizlerken ılık su kullanın.
Şampuanı seyrek olarak kullanın.
* Bebeğinizin cildini nemlendirin.
Bebeğinizin sağlığı ve konforu için gereken adımları atmayı unutmayın. Sorunuz devam ederse, bir uzmandan tavsiye almayı düşünün.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğim 2 Yaşında Ama Hala Gazı Var
2. Mama Kusması
3. Ek Gıda Alerji
Kontrol edilmesi gerekenler:
1. Şampuanı değiştirin: Eğer şampuanı ilk defa kullanıyorsanız ve bebeğinizde reaksiyon oluşmuşsa, şampuanı değiştirerek sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz.
2. Cilt bakımı: Bebeğinizin cilt bakımı için nemlendirici krem veya losyon kullanabilirsiniz. Bu, cildin nem dengesini koruyarak tahrişi azaltabilir.
3. Alerji testi: Eğer sorununuz devam ederse, alerji testi yaptırarak sorunun kaynağını daha iyi anlayabilirsiniz.
Öneriler:
Bebeğinizin cildini temizlerken ılık su kullanın.
Şampuanı seyrek olarak kullanın.
* Bebeğinizin cildini nemlendirin.
Bebeğinizin sağlığı ve konforu için gereken adımları atmayı unutmayın. Sorunuz devam ederse, bir uzmandan tavsiye almayı düşünün.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğim 2 Yaşında Ama Hala Gazı Var
2. Mama Kusması
3. Ek Gıda Alerji
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...