Bebeğim 2 Yaşında Ama Hala Gazı Var

54 görüntüleme
E

Esra K.

1 Ağustos 2025 18:59
Doğduğundan beri hep gazı vardı.Şuan 2 yaşında ama hala gazını yapana kadar ağlıyor.Gece gaz için uyanıp ağlama krizine giriyor gazını yapınca rahatlıyor.Gazı olduğunda meme emip gazı yapabiliyordu.Şuan memeyide bıraktı 10 gün oldu hala gazı sıkıntı çıkarıyor.Gastroenterolojiye götürdük.Ultrasonla karnına bakıp gazı var deyip prpbiyotik , bağırsak düzenleyici yazdılar.
S

Semanur Ş.

1 Ağustos 2025 19:08
Hiç alerjiden şüphenilmedi mi bazen bazı yicekler bu şekilde belirti veriyor mesela benim bebeğimde ilk aylar hep gazlıydı dedik gazlı bir bebek heralde sonra cilt sorunları ortaya çıkınca alerji doktoruna gittik o sordu bize gazlı bir bebek miydi diye evet dedik alerjiden kaynaklı demişti bize
E

Esra K.

1 Ağustos 2025 19:28
Daha yeni alerji doktoruna götürdük.Gazdan başka hiçbir sorunu yok.Ciltte döküntü yok , ishal kusma falanda yok.
E

Elif S.

1 Ağustos 2025 19:37
Esra hanım bu yazınızı görmemiş olsaydım keşke.. 7. aydayız, anlattığınız gibiyiz.. gece sürekli memede bu yüzden. ha geçti ha geçecek - büyüyor zaten , dayan diyordum kendime.. bu yazdığınız beni mahvetti 🤦🏻‍♀️
E

Esra K.

1 Ağustos 2025 20:54
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Her bebek farklıdır.İnşallah sizinki kısa sürede geçer.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir