Ek Gıda Alerji

121 görüntüleme
F

Ferda P.

15 Aralık 2025 16:51
Bebeğim 6 aylık 15 günlük ek gıdaya başlayalı 3 hafta oldu nerdeyse anne sütü ile besleniyor. Normalde de alerjisi vardı ama ben diyet yaparak bulamamıştım, şu anda da vücudu çok kötü kızarık oldu sırtı ve göbeğinin üstü napmalıyım nasıl ilerlemeliyim çok üzüldüm canı da acıyor sanırım duş aldırırken çok ağladı.
Z

Zeynep K.

15 Aralık 2025 17:50
Neye alerjisi var biliyor musun 3 günkurali uyguluyormusun yemeklerde
F

Ferda P.

15 Aralık 2025 19:34
Ben zaten diyet yapıyordum ama tam olarak bulamamıştım, çoğunda 3 gün kuralını uyguladım ama birkaçında uygulamadım bazı meyve ve sebzelerde
Z

Zeynep K.

17 Aralık 2025 07:39
Benim kızımda çoklu gıda alerjisi var o yüzden deneyerek gidiyoruz yoksa kızarıyor yanakları yada vücudu . Siz de öyle yapın yoksa çocukta sizde perişan olursunuz , 11 aylık ama hala korkarak veriyorum denemeden asla vermem birşeyleri
M

Merve K.

17 Aralık 2025 11:42
Belkide alerji değildir atopik cilttir. Eğer hemen oluşur sönmediyse atopik cilttir bol bol nemlendirirn
F

Ferda P.

17 Aralık 2025 20:01
Doktoru alerji dedi sen kendin deneyip yanılarak bir şekilde bulman lazım dedi
F

Ferda P.

17 Aralık 2025 20:02
Nemlendirici olarak ne önerirsiniz acaba?
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

17 Aralık 2025 21:01
@Ferda Pulat Merhaba; daha çok başındayken en baştan her besine 3 gün kuralını uygulayarak ilerleyin. Her besin her bebekte farklı etkiye sebep olabilir. 🌺
Z

Zehra V.

17 Aralık 2025 21:03
Nemlendirici olarak mustela kullanıyorum ben çok memnunum stelatopia öneririm araştırın sizde
F

Ferda P.

18 Aralık 2025 06:45
@Fatma Atagün çok teşekkürler ☺️ her üründe de mi aynı şekilde yapmam gerekiyor meyve sebze için
F

Ferda P.

18 Aralık 2025 06:46
@Zehra Vurgun ben de onu kullanıyorum ama farklı bir nemlendirici de alıp deniyim dedim biodermanın var onu denicem
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

18 Aralık 2025 07:13
@Ferda Pulat Evet; madem alerjik bir bebeğini var, a’dan z’ye her şeye..
Z

Zehra V.

18 Aralık 2025 09:18
@Ferda Pulat evet biodermayı da çok öneren var inşallah ondan memnun kalırsınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir