Alerji Maması

523 görüntüleme
F

Ferhan Ö.

13 Mart 2026 23:40
Merhaba. Oğlum 3.5 aylık süt alerjisi var neocate marka mama başladık ama içmiyor. İçine pekmez katıyorum tatlansın diye yine de içiremedim. Bu konuda önerisi olan var mı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Haziran 2026 16:49
İlk başlarda anne sütü vardı sütüm kesildi şimdi mama ve ek gıda olarak devam ediyoruz vanilya şurubu falan kullanmadık
S

Selin

18 Haziran 2026 17:10
Fatma Albina U
İlk başlarda anne sütü vardı sütüm kesildi şimdi mama ve ek gıda olarak devam ediyoruz vanilya şurubu falan kullanmadık
Maşallah , biraz içim rahatladı, sağlıklı güzel ömürler diliyorum sizinde bebeğinize 💐
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Haziran 2026 17:13
Selin
Maşallah , biraz içim rahatladı, sağlıklı güzel ömürler diliyorum sizinde bebeğinize 💐
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah geçsin alerjileri herşeyi yiyebilsinler
H

Hatice D.

18 Haziran 2026 21:55
Selin
Umarım majımı görürsünüz, siz kaç aylık vanilya özütü kullanmaya başladınız
Selin hanım sütünüz varsa kesinlikle mama vermeyin siz süt diyeti yapın ama çocuğunuz mama içmesin. Ben bu hatayı yaptım bebeğim artık mememi tutmuyor. Sağım yapıp vermek zorunda kalıyorum. Mamayı 2 hafta reddetti sonra alıştı. Hiçbir şey de katmadım içine .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir