Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser’e Sor

1940 görüntüleme
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

4 Ocak 2026 22:08
Uzun yıllardır besin alerji alanında çalışan bir uzman olarak sorularınızı bekliyorum 🌸
D

Dilara E. D.

6 Nisan 2026 18:43
Merhaba oğlum haftaya 5 aylık olacak ve süt alerjisi cıktı emzirdiğim icin süt ürünlerini tamamen bıraktım. Fakat ne yesem bebeğe dokunuyor gibi başka alerjileri olma ihtimali yüzde kac ve nasıl öğrenebilirim.
E

Elif K.

7 Nisan 2026 13:10
Bebeğim 7 aylık 1 ay önce ek gıdaya geçtik ama yaygın döküntüleri olunca ek gıdayı kestim ama havuç kabak elma armut yoğurt bunları denedim şimdi yumurta kıyma ve tavuk denemek istiyorum. Özellikle yumurta beni çok korkutuyor ne yapmalıyım
T

Tuğba K.

8 Nisan 2026 13:34
Merhabalar , 15 aylık prematüre doğum alerjitesti yaptırdık cevize alerji çıktı 2 haftadır ceviz yememesine rağmen yüz üst kol ve üst bacaklarında ki kızarıklık ve isilik geçmiyor neden olabilir
İ

İklima T.

11 Nisan 2026 17:10
Merhaba hocam 16 aylık oğlum alerjisi olup olmadığını bilmiyorum ama toz olunca hapşırıyor deterjan da hapşırıyor klima da tıkanıyor sürekli buna nasıl önlem almam lazım
D

Dilan K. ..

15 Nisan 2026 16:13
Hocam selamlar. Kizim 7 aylik yumurtaya alerjisi var ama dun hic yumurta vermedim ve yeni birseyde denemedim ama alerji oldu ve vucudunda kabariklar cikti. Sebebi ne olabilir bu aylar alerji testi uygun mu sorun olur mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir