Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser’e Sor
1403 görüntüleme

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
4 Ocak 2026 22:08
Uzun yıllardır besin alerji alanında çalışan bir uzman olarak sorularınızı bekliyorum 🌸

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
19 Ocak 2026 23:04
Merhaba hocam oğlumun çoklu besin alerjisi var süt yumurta kuruyemiş olarak . Şimdi oğlum 18 aylık mama kullanmıyor çok zorlandığım için sütten açmak zorunda kaldım yanlış mı gidiyorum acaba

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
19 Ocak 2026 23:07
Merhaba ecem hanım bebeğimin çoklu besin alerjisi var. 4 aylık oldu bebeğim. Demir damlasını eczacıya alerjisi olduğunu söylemeden almıştım. Sidefer markası kullanabilir miyiz
T
Tuğçe Ç.
19 Ocak 2026 23:10
Hangi damlayı tavsiye edersiniz. Sideferi kullanıyorduk bi sorun yaşamadık ama sizin önerdiğiniz başka damla varsa deneyebilirim
M
Meliszümra
23 Ocak 2026 22:24
Hocam 7, 5 aylık bebeğime ayva verdim sırtında döküntü oldu 5 -6 gündür geçmedi ardından karnıbahar tadımına geçtim onda anlayamadım sırtındakiler hala duruyor. Nasıl geçer? Başka ürün tadımına devam edeyim mi?
E
Esra K.
24 Ocak 2026 00:15
Merhaba hocam kızımda Atopik dermatit var. Süt yumurta kuruyemiş alerji kan testi yapıldı alerjimiz çıkmadı. Karın bölgesin ve sırtta yoğunlukla kızarıklık kaşıntı mevcut. Nemlendiriyorum sürekli kıyafetlerini çift durulamayapıyorum şampuan bioderma kullanıyorum ama ne yapsam geçmiyor. Süt yumurtayı kestim değişen birşeu yine olmadı sizin öneriniz nedir
M
Melisa Ö.
24 Ocak 2026 14:03
merhabalar 6 aylık oğlum yaklaşık 2 aydır yanağında aynı yerde sürekli tekrarlayan kızarıklık ve pütürlü görünüm var kaşınıyor kaşıma haraketi gözlemliyorum 2 farklı krem kullandık doktor önerisiyle ancak geçirmedi ne olabilir ne yapabiliriz
D
Didem
27 Ocak 2026 15:50
Hocam bebeğimin 2 aylıkken süt ürünleri alerjisi var denildi diyet yaptım şuan 5 aylık yavaş yavaş ek gıdaya başladık yogurt falan veriyorum çenesinde ve yüzünde küçük küçük sivilceler cıkıyor vücudunda bişey yok sizce yemeye devam ettireyim mi nasıl bir yol izleyeyim
A
Aslı Ç.
28 Ocak 2026 08:34
Hocam merhaba 6 gün sonra alerji testimiz var ama bebeğim lin çok öksürüğü var burun tıkalı ve 38lerde ateşi var ne yapmalıyım
E
Esra K.
1 Şubat 2026 00:05
Merhabalar hocam kanda genel alerji çıktı geçmeyen sivilceli pişik ve çok sık gaz çıkartıyor doktoru tahin domates salçası dahil keselim dedi 10 günlük krem verdi sürdüm sivilceler geçti kızarıklık devam ediyor ne yapmalıyım