Alerji

18 görüntüleme
S

Sara D.

14 Nisan 2026 12:17
4 yaşındaki oğlumda doğduğundan beri Sık sık öksürme ve burun tıkanıklığı ile başlayan astım alerjik denilen tablo ile baş etmeye çalışıyoruz ayda iki kez yaşanıyor. iki gündür öksürük ,halsizlik, iştahsızlık ve burunda tıkanıklık var." levmont, bronchorest " verilmesini öneriyor gittiğimiz çocuk hekimleri şuan tekrar kullanabilir miyim ya da daha etkili olabilecek ne yapabilirim bu böyle devam etmek zorunda mı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

14 Nisan 2026 12:18
Astım ve Alerji Tedavisi

Öksürme, burun tıkanıklığı, halsizlik ve iştahsızlık gibi belirtiler astım ve alerji ile ilgili olabilir. Doktorlarınızın önerdiği Levmont ve Bronchorest gibi ilaçlar genellikle astım ve alerji semptomlarını kontrol altına almak için kullanılır.

İlaç Kullanımı

1. Levmont: Bu ilaç genellikle astım ve alerji semptomlarını kontrol altına almak için kullanılır. Doktorunuzun önerdiği dozda ve sürede kullanabilirsiniz.
2. Bronchorest: Bu ilaç da astım semptomlarını kontrol altına almak için kullanılır. Doktorunuzun önerdiği dozda ve sürede kullanabilirsiniz.

Daha Etkili Olabilecek Alternatifler

1. Doktorunuzla Konuşun: İlaçları değiştirmeden veya dozunu ayarlamadan önce doktorunuzla konuşun.
2. Alerji Testi: Alerji testi yaparak, çocuğunuzun hangi maddelere alerjisi olduğunu belirleyebilirsiniz. Bu sayede, alerji kaynaklı semptomları kontrol altına alabilirsiniz.
3. Çevresel Değişiklikler: Çocuğunuzun çevresinde alerji kaynaklı maddeleri azaltmaya çalışın.
4. Nebülizatör Tedavisi: Ağır astım semptomları için nebülizatör tedavisi önerilebilir.

Tedavi Planı

1. Doktorunuzla İşbirliği: Çocuğunuzun tedavisinde doktorunuzla işbirliği yapın.
2. Semptomları Takip Edin: Çocuğunuzun semptomlarını takip edin ve doktorunuzla paylaşın.
3. İlaçları Düzenli Kullanın: İlaçları doktorunuzun önerdiği dozda ve sürede kullanın.

Astım ve alerji tedavisi kişiye özgüdür. Çocuğunuzun özel durumunu dikkate alarak, doktorunuzla birlikte en etkili tedavi planını belirleyebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acil Yardım
2. Geçmeyen Hastalık
3. Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser’e Sor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir