Geçmeyen Hastalık

55 görüntüleme
K

Kübra A. ..

1 Ocak 2026 14:03
Oğlum 8 aylık yaklaşık 5 aydır geçip sürekli tekrarlayan bi nezle döngüsü var. Hırıltı burun akıntısı ve öksürük sürekli burnunu izotonikle temizliyorum . Akciğer grafiği çekildi temiz çıktı. Doktorumuz bebeklerde burun delikleri dar olması sebebiyle olabileceğini söyledi. Kbb gidildi herhangi bir sorun teşkil etmediğini belirtti. Alerji testi yaptırdık. Test sonucu alerji olduğunu söylediler sınırda kalmışız. Ama ev akarı toz yün vs değil bünyesi alerjik denildi. Zaditen damla alerji burun spreyi hava ilacı cortair imflacort verildi. Yaklaşık 4 gündür kullanmamıza rağmen hiç iyileşme katedemeidik. Bebeği bu şekilde olupta bitkisel yada farklı bir şekilde iyileşme nasıl oldu lütfen yanıt verir misiniz. Sürekli bu döngü de olmaktan artık yoruldum
R

Rabia Ç.

1 Ocak 2026 21:00
Oğlum şuan 6,5 yaşında ve 3 yaşından beri sizin 5 aydır yaşadığınız döngüdeyiz. Her defasında daha da artıyor 20 günde bir antibiyotik almaya başladık öksürük boğazında apse oluşturuyor. İlaçlı buhar soğuk buhar alerjisi için önce zespira yetmeyince levmont ve burun fısfısı allerset şurup öksürük arttıkça Zaditen şurup hepsi ve daha fazlası hala devam ediyor öksürük artık kurup defecesinde çocukta hayır kalmadı kimse çözüm bulamadı 3.5 senedir perişan durumdayız
R

Rabia Ç.

1 Ocak 2026 21:02
Udi hindi yağ, ıçörek otu yağı, kozalak şurubu, sarımsaklı bal, zeytinyağlı bal, hatme çiçeği daha nelerr nelerr denedim yok yok yok
K

Kübra A. ..

1 Ocak 2026 21:09
Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. 5 yaşında kızımda da var aynı durum onunki 2 yaşından sonra başladı şuan levmontla sakinleşiyor. Fakat bebeğimde çok erken başladığı için çok endişelendim ve kızımla karşılaştırdığımda bebeğimin ki daha da ağır geçiriyor gibime geldi o yüzden sormak istedim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir