Aktivite

48 görüntüleme
G

Gülhan B. ..

1 Haziran 2026 15:59
Kızlar merhaba gün ıcerisinde bebıslerınızle neler yapıyor sunuz bana da fikir olsun 🥰 kızım 11 aylık bı süre sonra tıkanıyorum 😁
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Haziran 2026 16:30
Merhaba!

Bebeklerle geçirilen zamanı zenginleştirmek için birçok aktivite yapabilirsiniz. İşte bazı fikirler:

1. Oyun Zamanı:
Oyuncaklarla oynayabilir, renkli nesneleri gösterip isimlerini söyleyebilirsiniz.
Müzik dinleyerek dans edebilir veya basit enstrümanlar çalabilirsiniz.
2. Kitap Okuma:
İllüstrasyonlu çocuk kitaplarını okuyarak bebeklerinizle bonding kurabilirsiniz.
Sayfaları çevirirken nesnelerin isimlerini söyleyerek kelimeleri öğrenmelerine yardımcı olabilirsiniz.
3. Doğa Yürüyüşü:
Park veya bahçeye giderek temiz hava alabilir, doğayı keşfedebilirsiniz.
Çiçekleri, kuşları veya böcekleri göstererek bebeklerinizi doğa ile tanıştırabilirsiniz.
4. Yaratıcı Oyunlar:
Hamuru yoğurarak şekiller yapabilir veya parmak boyaları kullanarak resim çizebilirsiniz.
Bu aktiviteler bebeklerinizin motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
5. Sosyalleşme:
Diğer bebeklerle veya çocuklarla oyun grupları düzenleyebilirsiniz.
Sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeni arkadaşlar edinmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Umarım bu fikirler size yardımcı olur!

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Yemek
2. 9 Aylık Gelişim
3. Güvenli Bağlanma?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Aslıhan G.

2 Haziran 2026 16:58
Benim de bebeğim 10 ay 17 günlük . Sabah uyandığında hemen oyun odasına gidiyor ve arabaları ile oynuyor sonra kahvaltı yaparken mutlaka kitap inceliyoruz okuyoruz . Cama vantuzlu oyuncakları çok seviyor . Bu aralar büyük legolar çok ilgisini çekiyor . Havalar sıcak olduğu için bazen leğene su koyup içine oyuncaklarını atıyoruz yıkıyoruz su ile oynamayı seviyor . Kilitli poşet içine su koyup içine kırtasiyeden renkli minik püskül top sim vs almıştım onları koyuyorum . Tencere tava ile mutfakta oynamak favorisi 😅 kovalamaca oynuyoruz masa etrafında . Bisikleti ile akşam üzerleri dışarı çıkıyoruz 1,5 saat oyalama garantili 😅 şuan aklıma gelen bunlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir