Aktivite
48 görüntüleme
G
Gülhan B. ..
1 Haziran 2026 15:59
Kızlar merhaba gün ıcerisinde bebıslerınızle neler yapıyor sunuz bana da fikir olsun 🥰 kızım 11 aylık bı süre sonra tıkanıyorum 😁

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye2 Haziran 2026 16:30
Merhaba!
Bebeklerle geçirilen zamanı zenginleştirmek için birçok aktivite yapabilirsiniz. İşte bazı fikirler:
1. Oyun Zamanı:
Oyuncaklarla oynayabilir, renkli nesneleri gösterip isimlerini söyleyebilirsiniz.
Müzik dinleyerek dans edebilir veya basit enstrümanlar çalabilirsiniz.
2. Kitap Okuma:
İllüstrasyonlu çocuk kitaplarını okuyarak bebeklerinizle bonding kurabilirsiniz.
Sayfaları çevirirken nesnelerin isimlerini söyleyerek kelimeleri öğrenmelerine yardımcı olabilirsiniz.
3. Doğa Yürüyüşü:
Park veya bahçeye giderek temiz hava alabilir, doğayı keşfedebilirsiniz.
Çiçekleri, kuşları veya böcekleri göstererek bebeklerinizi doğa ile tanıştırabilirsiniz.
4. Yaratıcı Oyunlar:
Hamuru yoğurarak şekiller yapabilir veya parmak boyaları kullanarak resim çizebilirsiniz.
Bu aktiviteler bebeklerinizin motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
5. Sosyalleşme:
Diğer bebeklerle veya çocuklarla oyun grupları düzenleyebilirsiniz.
Sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeni arkadaşlar edinmelerine yardımcı olabilirsiniz.
Umarım bu fikirler size yardımcı olur!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Yemek
2. 9 Aylık Gelişim
3. Güvenli Bağlanma?
Bebeklerle geçirilen zamanı zenginleştirmek için birçok aktivite yapabilirsiniz. İşte bazı fikirler:
1. Oyun Zamanı:
Oyuncaklarla oynayabilir, renkli nesneleri gösterip isimlerini söyleyebilirsiniz.
Müzik dinleyerek dans edebilir veya basit enstrümanlar çalabilirsiniz.
2. Kitap Okuma:
İllüstrasyonlu çocuk kitaplarını okuyarak bebeklerinizle bonding kurabilirsiniz.
Sayfaları çevirirken nesnelerin isimlerini söyleyerek kelimeleri öğrenmelerine yardımcı olabilirsiniz.
3. Doğa Yürüyüşü:
Park veya bahçeye giderek temiz hava alabilir, doğayı keşfedebilirsiniz.
Çiçekleri, kuşları veya böcekleri göstererek bebeklerinizi doğa ile tanıştırabilirsiniz.
4. Yaratıcı Oyunlar:
Hamuru yoğurarak şekiller yapabilir veya parmak boyaları kullanarak resim çizebilirsiniz.
Bu aktiviteler bebeklerinizin motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
5. Sosyalleşme:
Diğer bebeklerle veya çocuklarla oyun grupları düzenleyebilirsiniz.
Sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeni arkadaşlar edinmelerine yardımcı olabilirsiniz.
Umarım bu fikirler size yardımcı olur!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Yemek
2. 9 Aylık Gelişim
3. Güvenli Bağlanma?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
A
Aslıhan G.
2 Haziran 2026 16:58
Benim de bebeğim 10 ay 17 günlük . Sabah uyandığında hemen oyun odasına gidiyor ve arabaları ile oynuyor sonra kahvaltı yaparken mutlaka kitap inceliyoruz okuyoruz . Cama vantuzlu oyuncakları çok seviyor . Bu aralar büyük legolar çok ilgisini çekiyor . Havalar sıcak olduğu için bazen leğene su koyup içine oyuncaklarını atıyoruz yıkıyoruz su ile oynamayı seviyor . Kilitli poşet içine su koyup içine kırtasiyeden renkli minik püskül top sim vs almıştım onları koyuyorum . Tencere tava ile mutfakta oynamak favorisi 😅 kovalamaca oynuyoruz masa etrafında . Bisikleti ile akşam üzerleri dışarı çıkıyoruz 1,5 saat oyalama garantili 😅 şuan aklıma gelen bunlar
Yükleniyor...