Yemek
75 görüntüleme
R
Rumeysa ..
13 Ağustos 2025 10:28
Bebeğim 7 ay 15 günlük hiç bir sey yemek istemiyor mama da içmiyor 7-8 saat boyunca mama içmiyor ek gıda da sürekli ağlıyor hiç birsey vermeden 9 saat aç kalıyor en son ağlama krizine giriyor ondan sonra 120
Ml mama içiyor ne yapabilirim hastaneye göturdun belirgin bir diş çıkarma süreci yok dedi kan değerleri de normal ne yapabilirim acil
Ml mama içiyor ne yapabilirim hastaneye göturdun belirgin bir diş çıkarma süreci yok dedi kan değerleri de normal ne yapabilirim acil
M
Meltem G.
13 Ağustos 2025 10:32
İlk dişler çıkarken belirgin bir görüntü olmuyor bizede olmuştu ayni durum doktora götürmüştüm 7.5 aylikti hersey temiz ama her ihtimale karşı antibiyotik vereyim yinede demişti almamıştım 1 hafta öyle devam etti sonra 8 dis birden çıkardı bebegim dişler patlayınca normale dönmüştü
R
Rumeysa ..
13 Ağustos 2025 10:34
Bir haftadan fazladır böyle bir durum yasiyoruz
E
Ebru Y.
13 Ağustos 2025 10:40
Bizde de durum aynı gerçekten dediğiniz gibi açlık hiç aklına gelmiyor psikolojim bozuldu siz ilk ek gıdaya geçtiğiniz zaman tadım şeklinde mi ilerlediniz yoksa bebeğiniz istediği kadar mı verdiniz acaba besin reddi gelişebiliyor muş benim bebeğim doğduğu günden beri iştahsız bir bebekti o mesela yoğurdu çok severdi ne kadar isterse verirdim şimdi ona bağlıyorum kilo alımı da yavaşladı çok zor bi durum gerçekten
R
Rumeysa ..
13 Ağustos 2025 10:42
İlk başta bebeğimin istediği kadar yedirdim tadım yapmadım şuan iki gündür hiç ek gıda vermiyorum çünkü yemeği gordigu an ağlamaya başlıyor biraz unutması için vermiyorum
E
Ebru Y.
13 Ağustos 2025 11:17
İşte acaba gerçekten o yüzden mi beslenmeyi reddediyorlar acaba doktoru verme zorlama istediğinde alır diyor ama nasıl yapayım böyle bişey inanır mısınız 1 ölçek mamayı 3 saat peşinde koşarak anca içiriyorum
R
Rumeysa ..
13 Ağustos 2025 11:19
Bende de durumlar aynı
E
Esra A.
13 Ağustos 2025 16:31
Kızlar bebişleriniz atak yani gelişim haftasında mı, emekleme olur ayaga kalkma olur vs gibi, aynı olay benim 2 kere başıma geldi hala bazen ara ara devam ediyo ilk emeklemeye başladığında, ilk ayaklanmaya başladığında aynı bahsettiğiniz durumdaydın 1-2 hafta sonra düzeldi şimdi kelimeler çıkarmaya başladı 10 aylığız ara ara yine yapıyo ama biraz daha düzene girdik diyebiliriz 3 aydır böyleydik artık kafayı yemek üzereydim çünkü
R
Rumeysa ..
13 Ağustos 2025 16:37
emeklemeye başladı ondan oluyor demekki ne kadar sürdü