Güvenli Bağlanma?

120 görüntüleme
E

EDD

28 Kasım 2025 20:30
Bebeğim 11 aylık kız, 7 aylıkken işe başladım annem, eşim ve izin günlerimde ben bakıyorum. Şuan baba,anneanne ve halamın kucağındayken asla bana gelmiyor zorla alıyorum onlara gitmek istiyor ,kucağımda ağlıyor çok zoruma gidiyor.Bırakıp gidiyorum ama işe gittiğimi kesin söylüyorum gelince kucağıma almak istiyorum yüzüme bile bakmıyor bununla mı alakalıdır dönemsel bir şey midir bilmiyorum tam 1 hafta oldu . İşten geldiğimde kucağıma almak öpmek sarılmak istiyorum başka biriymişim gibi davranıyor bi yabancıymışım gibi asla gülmüyor.benzer durumları yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi geçici bir durum mu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Yetersiz hissediyorum.
E

Emel

28 Kasım 2025 20:38
Seni çalışıyorsun diye yetersiz hissettiren toplum utansın emin ol donemsel bir seydir uzulme
H

Hatice B. K. ..

28 Kasım 2025 20:41
Bebeğim 3.5 aylıkken işe başladım çok zordu. Yarım gün çalışıyorum ona rağmen zorlandık. Şuan 6 aylık olmak üzere daha yeni yeni düzenimiz oturmaya başladı. Bebeğim sizin bebeğinizle benzer tepkileri veriyordu neredeyse küçük olmasına rağmen anlıyordu gittiğimi ve kızıyordu işten geldiğimde göz teması kurmaz bana gülümsemezdi bir iki saat ama ısrarla onu sevmeye öpüp sarılmaya devam ettim ben de çok üzüldüm ama alışıyorlar inanın. Biraz kızınıza zaman tanıyın pes etmeyin onu öpüp koklayın anlatın inşaAllah çabucak alışacak bu duruma ✨
S

Seçil Ö. ..

28 Kasım 2025 21:51
16 aylık ikizlerim tam olarak ne zaman yaşadığımı bilmiyorum ama thep yanlarında olmama rağmen benzer durumlar yaşadım ben de çok üzülüp kafama takmıştım geçiyor ama tamamen dönemsel olduğunu düşünüyorum artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir