Ağlayarak Uyanma

89 görüntüleme
Ş

Şerife B. B.

21 Şubat 2026 23:40
33 haftalık kızım 5 gündür geceleri çok sık ağlayarak uyanıyor. Yanıma almadan asla susmuyor. Gözleri kapalı çoğunlukla ama nerdeyse yarım saatte bir ağlıyor yanıma alıyorum mecburen o şekilde susuyor ve uyuyor ya da kucağımda tutuyorum. Ne yapmam gerekir, geçici bir dönem mi? Lütfen bir profesyonel yardımcı olabilir mi?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

22 Şubat 2026 23:51
Merhaba,

Bebeğinizin 5 gündür geceleri sık sık ağlayarak uyanması sizi endişelendirmiş olmalı. Bu durum, bebeklerde sık görülen bir sorun olup, genellikle geçici bir dönemdir.

Bazı olasılıklar:

1. Uyku gerilemesi: Bebeğinizin 33 haftalık olduğu dönemde uyku gerilemesi yaşaması normaldir. Bu durum, bebeklerin uyku düzeninde geçici bir bozulmadır.
2. Kolaylıkla uyanma: Bebeğinizin uykusu hafif olduğundan kolaylıkla uyanıyor olabilir.
3. Güvende hissetmeme: Bebeğiniz, yanında olmadığınızda kendini güvende hissetmiyor olabilir.

Yapabilecekleriniz:

1. Yanında uyumak: Bebeğinizi yanınıza alarak uyutmayı deneyebilirsiniz.
2. Kucağınızda uyutmak: Bebeğinizi kucağınızda tutarak uyutmayı deneyebilirsiniz.
3. Sakinleştirme: Bebeğiniz ağladığında, onu sakinleştirmek için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz (örn. emzik, meme, sallama).

Geçici bir dönem mi?

Evet, büyük olasılıkla geçici bir dönemdir. Bebeğinizin uyku düzeni zamanla düzelecektir.

Profesyonel yardım:

Eğer bebeğinizin ağlayarak uyanması devam ederse, bir pediatri uzmanı veya uyku danışmanından profesyonel yardım alabilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gece Ağlamaları
2. Uyku Problemi Lütfen Yardımcı Olun 🙏🏻
3. Sağlıklı Uyku Alışkanlıklar
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir