Adenovirüs
71 görüntüleme
H
Hatice T. S.
9 Şubat 2026 23:04
Hocam oğlum 3 yaş 10 aylık ishal kusma şikayetiyle gittik adenovirus teşhisi kondu bugün 5. Gün bitti ama henüz düzelme yok 4 defa vücudunda kan gazı değerleri düştüğü için serum yedi ama ishal hâlâ devam ediyor georal veriyorum probiyotik ve zinco veriyorum am hiçbir şekilde tedaviye yanıt vermiyor sanki geçemeyecek gibi hissediyorum çok yoruldum
4 tane hastane gezdik virüs olduğu için tedavi yok ama tam olarak ne zaman geçer bu evde de 2 yaşında kızım var ona bulasmasindan endişe ediyorum bu süreçte hijyen dışında kızımı başka hangi şekilde korurum probiyotik felan ona da veriyorum zaten
4 tane hastane gezdik virüs olduğu için tedavi yok ama tam olarak ne zaman geçer bu evde de 2 yaşında kızım var ona bulasmasindan endişe ediyorum bu süreçte hijyen dışında kızımı başka hangi şekilde korurum probiyotik felan ona da veriyorum zaten

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
10 Şubat 2026 23:21
Merhaba,
Adenovirüs teşhisi konulmuş ve 5 gündür ishal ve kusma şikayetleri devam ediyor. Dört defa serum tedavisi gördüğü halde henüz düzelme sağlanamamış. Georal, probiyotik ve çinko takviyesi yapılmış, ancak tedaviye yanıt alınamamış.
Adenovirüs genellikle 7-10 gün içinde kendiliğinden geçer, ancak bazen daha uzun sürebilir. Hijyen kurallarına dikkat etmek, hastalığın yayılmasını önlemek için önemlidir.
Kızınızı korumak için;
Hijyen kurallarına dikkat et
Probiyotik takviyesi devam ettir
Bağışıklık sistemini güçlendirmek için sağlıklı beslenme ve uyku düzenine özen göster
Umarım adenovirüs teşhisi konulan oğlun yakın zamanda iyileşir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen İshal
2. Adenovirüs
3. İshal Kusma
Adenovirüs teşhisi konulmuş ve 5 gündür ishal ve kusma şikayetleri devam ediyor. Dört defa serum tedavisi gördüğü halde henüz düzelme sağlanamamış. Georal, probiyotik ve çinko takviyesi yapılmış, ancak tedaviye yanıt alınamamış.
Adenovirüs genellikle 7-10 gün içinde kendiliğinden geçer, ancak bazen daha uzun sürebilir. Hijyen kurallarına dikkat etmek, hastalığın yayılmasını önlemek için önemlidir.
Kızınızı korumak için;
Hijyen kurallarına dikkat et
Probiyotik takviyesi devam ettir
Bağışıklık sistemini güçlendirmek için sağlıklı beslenme ve uyku düzenine özen göster
Umarım adenovirüs teşhisi konulan oğlun yakın zamanda iyileşir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen İshal
2. Adenovirüs
3. İshal Kusma
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
H
Hatice T. S.
11 Şubat 2026 23:07
Çok teşekkür ederim 🙏🏻😊amin inşallah