Adenovirüs
111 görüntüleme
G
Gamze Ö.
10 Temmuz 2025 19:04
Bebeğim 3 ay 25 günlük adenovirüs olmuş tedavisi olmadığı için hiç birşey yapılamıyor bol bol beslemek lazımmış ama çok iştahsız günlük 400 ml mamayı geçmiyor zaten içtiğini anında ishalle atıyor ya da kusuyor bugün 4. Günü tecrübesi olan var mı ne yapmalıyım
G
Gizem G.
10 Temmuz 2025 19:20
15 aylik oğlum 5 gündür hastanede iştah kapalı su bile icmiyor serum takılı sürekli ishal pişik oldu geçene kadar hastanedeyiz tedavisi yok bende çok caresizim rabbim sağlık versin evlatlarımıza
G
Gamze Ö.
10 Temmuz 2025 19:44
Çok geçmiş olsun aminnn
M
Muazzez F.
10 Temmuz 2025 19:47
Hocam merhaba,Salı akşam başlayan ateş, dün ve bugün 38.7–39°C aralığında devam ediyor.
5 saatte bir Calpol, gerektiğinde Pedifen ve ılık duş uyguluyorum. Ateş ilaçtan ancak 1 saat sonra düşüyor, sonra tekrar yükseliyor.
Burun akıntısı, öksürük, kusma yok. Keyfi yerinde ama iştahı azaldı.
Bu sabah bir kez çok sulu ishal oldu. Sıvı takviyesi yapıyorum, probiyotik verdim. Muayeneye götürdüm sürüntü testi ile Covid influenza RSV Adenovirüs bakıldı hepsi negatif idrar tahlili bakıldı temiz.. sizin düşünceniz nedir bununla ilgili
5 saatte bir Calpol, gerektiğinde Pedifen ve ılık duş uyguluyorum. Ateş ilaçtan ancak 1 saat sonra düşüyor, sonra tekrar yükseliyor.
Burun akıntısı, öksürük, kusma yok. Keyfi yerinde ama iştahı azaldı.
Bu sabah bir kez çok sulu ishal oldu. Sıvı takviyesi yapıyorum, probiyotik verdim. Muayeneye götürdüm sürüntü testi ile Covid influenza RSV Adenovirüs bakıldı hepsi negatif idrar tahlili bakıldı temiz.. sizin düşünceniz nedir bununla ilgili
G
Goncagül Ö. ..
10 Temmuz 2025 20:37
Kızım 10 aylıkken olmuştu bol sıvı verdim sade kefir yogurt o sıra hep verdim sabah enterogermina aksam maflor kullandık Allaha şükür 5 gün sürdü