İshal Kusma

46 görüntüleme
C

Cansu K.

31 Temmuz 2025 20:23
15 aylık bebeğim aniden kusması başladı ardından ishalde oldu 3 gündür devam ediyor acile gittiğimizde serum verildi ilaç verildi ama hala devam ediyor tüm aile hastayız şuan , gaita testleri temiz çıkıyor ne rota ne adeno ne parazit amip hepsi negatif çıktı ne yapmamız lazım
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

31 Temmuz 2025 20:27
İlaç olarak ne kullandınız bilemiyorum ilaç önermekte doğru olmayacak fakat enterogermina bu tarz durumlarda çok etkili oluyor, bizzat oğlumdada ishalle ilgili şiddetli sorun yaşadığımızda tecrübe ettim. Diğer probiyotikleride denedik fakat enterogermina 2 gün içinde gözle görülür etki ediyor. Deneyebilirsiniz.
N

Nuray k.

31 Temmuz 2025 20:37
Merhaba , bu günlerde salgın var galiba , biz de 10 gün kadar önce tüm aile geçirdik ve acil servis bu şikayetlerle gelenlerle doluydu. Geçmiş olsun , 3-4 günü bulmuştu iyileşmemiz
C

Cansu K.

31 Temmuz 2025 20:38
Flagly tribudat ve diafurly verildi ama pek etki etmedi , bende bebek emziriyorum 1 aylık ben ne kullanabilirim bende de aynı şikayetler var
C

Cansu K.

31 Temmuz 2025 20:39
Teşekkürler Nuray Hanım evet aciller doluymuş sizde gaita testlerinde bir şey çıkmış mıydı ne ilaç kullandınız geçmesi için
C

Cansu K.

31 Temmuz 2025 20:43
Enterogerminanın hangisini kullandınız 15 aylık bebeğim uygun olur mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir