Adenovirus 20 Gundur İshal
62 görüntüleme
İ
İlkay Y. O.
Premium Üye
25 Mart 2026 02:01
Hocam 20 gundur nerdeyse ishal ile ugrasiyoruz iki uc gun ishal gidiyor tam iyilesti diyorum 2 bazen 3 gun ara veriyor gunde 2 ye dusuyor bitti derken hop tekrar başa sariyoruz dort bes kez filan yapiyor 1 gun icinde. ertesi gun bisi yok gecti derken hop yine ayni. 4 bucuk aylik kiz bebek . Adenovirus cikti gaita da gizli kan cikti ates kusma hic olmadi [sukur.doktor](sukur.doktor) probiyotik verdi kullandik. kakasi yesile döndu 10 gun boyunca arada yesil kaka. Arada sari ile yesil arasi olup sonra sari oluyor duzeldi diyorum tekrar yesile [donuyor.Doktor](donuyor.Doktor) gecmezse gelin antibiyotik vericem demisti. Bu yesil olmasi probiyotikden kaynakli olabilir mi neden durup durup basa sariyoruz. @Ai Asistan seninde yorumunu alabilir miyiz?
E
Eylem G. ..
25 Mart 2026 02:30
bizde bir ay önce adeno olduk. doktora gittik probiypotik verdi ama geçmedi beslenmesi azaldı. sonra acile gidince doktor bizi yatırdı 5 gün hastanede kaldık öyle iyileştik. çinko probiyotik antibiyotik ve serumla tedavi yapıldı
İ
İlkay Y. O.
Premium Üye
25 Mart 2026 08:39
Beslenmesi var ama kilo alamamis bu ay dogru duzgun ne menem bisi gecmiyor ya. Sizinde bu kadar uzun mu surmuştu
T
Tuba S.
25 Mart 2026 08:57
benim oğlumda 5 aylık şu an dört buçuk aylıkken gaita tahlili vermiştik adenovirüs zayıf pozitif çıktı dediğiniz gibi kaka bir bakıyorum su gibi yeşil art arda üç dört kez yapıyor bir bakıyorum normal kıvam sarı renkte probiyotik kullanıyoruz ama bizim çoklu besin alerjimizde olduğu için kan neden kaynaklı oluyor ayırt edilemiyor gün aşırı bezde kan olabiliyor adenovirüsün kendiliğinden geçeceğini söyledi doktorumuz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Nisan 2026 00:46
Geçmeyen İshal ve Adenovirus
4 buçuk aylık kız bebekte 20 gündür devam eden ishal sorunu hakkında bilgi verilmiş. Başlangıçta adenovirus çıkmış, ancak ateş ve kusma olmamış. Dokuza probiyotik vermiş ve kullanmışlar. Kaka initially yesil olmuş, 10 gün boyunca bu şekilde devam etmiş, sonra sarılaşmış, ancak tekrar yesile dönmüş.
Olası Sebepler*
Adenovirus
Probiyotik kullanımı
Bağırsak enfeksiyonu
Öneriler
1. Doktor Kontrolü: İshal 20 gündür devam ettiği için, bir uzmana başvurmak en doğrusu olacaktır.
2. Probiyotik Kullanımı: Probiyotik kullanımı ishali tetiklemiş olabilir. Doktor yeni bir probiyotik veya farklı bir tedavi önerebilir.
3. Sıvı Alımı: Bebeğin sıvı alımına dikkat edilmelidir. İshal nedeniyle sıvı kaybı olmaması için, sık sık emzirilmesi veya biberonla beslenmesi önerilebilir.
4. Beslenme: Bebeğin beslenmesine dikkat edilmelidir. Mama veya anne sütü verilebilir. Sindirimi kolaylaştırmak için, püre veya yumuşak gıdalar verilebilir.
İshal sorununun çözümü için bir uzmandan yardım almak en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen İshal
2. Geçmeyen İshal
3. Geçmeyen İshal
4 buçuk aylık kız bebekte 20 gündür devam eden ishal sorunu hakkında bilgi verilmiş. Başlangıçta adenovirus çıkmış, ancak ateş ve kusma olmamış. Dokuza probiyotik vermiş ve kullanmışlar. Kaka initially yesil olmuş, 10 gün boyunca bu şekilde devam etmiş, sonra sarılaşmış, ancak tekrar yesile dönmüş.
Olası Sebepler*
Adenovirus
Probiyotik kullanımı
Bağırsak enfeksiyonu
Öneriler
1. Doktor Kontrolü: İshal 20 gündür devam ettiği için, bir uzmana başvurmak en doğrusu olacaktır.
2. Probiyotik Kullanımı: Probiyotik kullanımı ishali tetiklemiş olabilir. Doktor yeni bir probiyotik veya farklı bir tedavi önerebilir.
3. Sıvı Alımı: Bebeğin sıvı alımına dikkat edilmelidir. İshal nedeniyle sıvı kaybı olmaması için, sık sık emzirilmesi veya biberonla beslenmesi önerilebilir.
4. Beslenme: Bebeğin beslenmesine dikkat edilmelidir. Mama veya anne sütü verilebilir. Sindirimi kolaylaştırmak için, püre veya yumuşak gıdalar verilebilir.
İshal sorununun çözümü için bir uzmandan yardım almak en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen İshal
2. Geçmeyen İshal
3. Geçmeyen İshal
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...