Geçmeyen İshal

157 görüntüleme
S

Selin D.

23 Temmuz 2025 05:40
2yaşında kızım bir hafta önce ishal oldu ilk yapılan gaita testinde birşey çıkmadı, reflor kullanırken son iki gün kaka yapmadı bunun üzerine reflorın 7.gününde kestim aynı gün ishal yeniden başladı ikinci gaita testinde lökosit görüldü ilkinde yokken, doktor reflora devam edelim sadece dedi, bu sürede yaklaşık 600 gr kaybetti kusma ve ateş yok ama baş bölgesinde soğuk terleme oluyor, kakasıda yoğun kokulu oluyor ne yapmalıyız teşekkürler şimdiden
C

Cansu A. ..

24 Temmuz 2025 23:01
Merhabalar kızınız düzeldi mi benim kızımda öyle şuan 10 gündür toz kullandık çok az toparladı yine aynı ateş kusma vs yok kakası yoğun kokulu yeşilimsi oluyor genellikle
S

Selin D.

28 Temmuz 2025 20:54
merhaba hala tam düzelmedi rexarin ve reflor kullandık kaka yapma sayısı 2-3 ama hala suluya yakın yumuşak kakası yoğun kokulu devam ediyor bugün tam iki hafta oldu gaita kültürüne de bakıldı ayrıca o da temiz çıktı sizin kızınız nasıl iyidir umuyorum 3-4haftayı bulabilir normal dedi iki farklı doktor
C

Cansu A. ..

2 Ağustos 2025 10:14
Benim kızımda aynı kaka yapma sayısı azaldı ama hala sıvı yapıyor 2 haftayı da geçiyor artık bizim ki kendi doktorumuz da zamanla geçer dedi denflor kullandık bizde ama hala aynı . Siz ishal diyeti yapıyor musuz ? ben bıraktım artık pirinç lapası yoğurt çorbası yemekten bıktı çocuk artık
C

Cansu K.

4 Ağustos 2025 14:10
Merhabalar benim oğlum da bir hafta olacak ishal kusması vardı gaita testinde eritrosit ve lökosit görüldü yazıyordu ilkinde ikincisinde hepsi negatif çıktı doktorun yazdığı ilaçlara rağmen geçmedi rota adeno negatif reflör de aldım kusması şuanlık yok ama kakası hala sıvımsı gibi ama sayısı az , çözüm bulabildiniz mi ya da neden böyle olduğuna dair doktorunuz bir şey söyledi mi
A

Aysu A. ..

4 Ağustos 2025 20:01
Benim oğlum da 2 yaşında Ankara'dan Ayvalığa geldik hemen ishal oldu başka hiçbir şeyi yok denizden kaptı falan dedik ama yok gitmedigimiz zaman da düzelmiyor 21 gün oldu hiçbir düzelme yok probiyotik takviye aldım hiçbir faydasını görmedim cuma günü randevu aldım salgın gibi mi nasıl bişey anlamadım ishal de diyemem günde 2-3 kere yapıyor ama o kadar sulu ve cıvık ki şaştım kaldım
Yağmur G.

Yağmur G.

7 Ağustos 2025 05:11
Bir çözüm bulabildiniz mi ? Benimde kızım 3 haftadır ishal . Kusmayla başladı ilk sonr çok şiddetli ishal oldu yatış yaptık hatta sıvı kaybı olduğu için . Bütün testlerde temiz çıkıyor anlamadık. Bugün tam 24 gün oldu hala ishali son ıkı gundur yıne cogaldı gıbı . Gastroentereloga götürücem . Siz naptınız ?
S

Selin D.

8 Ağustos 2025 21:28
ben diyete devam ettim tam düzelmeye kadar yaklaşık üçüncü hafta civarında toparladıl gibi ishali ama hala temkinliyim diyeti çok az açıyorum et vb takviyesi noktasında, birde probiyotiğe devam ediyorum, iki ayrı doktordan aynı yanıtları aldım genel bir salgın vakası var 4 hafta boyunca bu tablo seyredebilir normal dediler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir