Geçmeyen İshal
87 görüntüleme
B
Buse U.
8 Temmuz 2025 05:01
Merhaba oğlum 1 yaşında 5 gün önce ishal, bir kaç kaz kusma ve 37.5 civarı ateş ile başladı ateş ve kusma bir daha olmadı acile götürdüm probiyotik, çinko, motis verdi doktor kan gazlarına bakıldı temiz ama 5 gündür ishal geçmiyor kakası katılașsa dahi yarım saatte bir kaka yapıyor resmen çocuk zayıfladı patates muz sürekli yediriyorum ama bana mısın demiyor gece gündüz sürekli kaka yapıyor neden olabilir kaka da kan yok çocuğumun keyfi de yerinde günlük bez sayımız rahat 15
G
Gökçe O.
10 Temmuz 2025 15:34
Merhaba benim kızımda aynı durumda bu aralar acile gittik bi iğne yapıp yolladılar kusma ve ishal devam ediyor sizin bebeğiniz iyileşti mi sıvı kaybedecek diye çok korkuyorum yaz sıcağında
B
Buse U.
10 Temmuz 2025 19:05
Geçmiş olsun 8. Günümüz bugün ishali daha yeni düzeldi kusmamız yoktu bizim bir gün oldu sadece dün polikliniğe gittik röntgen ve kaka testi yapıldı su seviyesine falan baktılar normal probiyotik ve çinko kullanmamı söylediler acildense bir polikliniğe gitmenizi tavsiye ederim ishal 15 güne kadar normalmiş fakat kusma ve ateş eşlik ediyorsa sıkıntılı olabilirmiş doktor öyle söyledi
G
Gökçe O.
10 Temmuz 2025 21:50
Teşekkür ederim yarın için çocuk uzmana randevu aldım bakalım ne diyecek ateş yok çok şükür bizde ama kusma beni korkutuyor