9 Aylık Bebeğim Ben Gelince Gülümseyip Geçiyor
180 görüntüleme
S
Sevde B.
5 Mart 2026 21:00
9 aylık oğlum var 8 ay ben tek baktım son 2 ay arada babannesi geldi benim işim olduğunda günübirlik baktı 3 haftadır 4 gün yarım gün o bakıyor bugün ilk defa o giderken ağladı onun kucağındayken bana gelmek istemiyor ben giderken hiç ağlamıyor geldiğimde bazen kucağıma gelmeye yelteniyor bazen oyuna devam ediyor çok üzülüyorum

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Mart 2026 21:21
Bebeğinizin 9 aylık olduğu ve son 2 ayda babannesiyle birlikte olduğu için üzüldüğünüzü anlıyorum. Bebeğinizin size karşı tepkileri değiştiği için endişe duyuyorsunuz.
Bebeğinizin 8 ay boyunca sadece sizinle birlikte olduğu, sonrasında babannesiyle birlikte olduğu için ona bağlanması ve güvenmesi bir süreçtir. Bu durum, bebeğinizin gelişim evresinde normaldir.
Size bazı önerilerde bulunmak isterim:
1. Gelişime ayak uydurun: Bebeğiniz 9 aylık ve bu yaşta ayrılık kaygısı başlamaya başlayabilir. Sabırlı olun ve bu sürecin geçici olduğunu unutmayın.
2. Vedalasma alışkanlığı edinin: Bebeğinizle ayrılacakken kısa ve net bir şekilde vedalaşın. Bu, bebeğinizin güvenini kazanmanıza yardımcı olabilir.
3. Babannesiyle bağını güçlendirin: Bebeğinizin babannesiyle birlikte olduğu zamanlarda, onunla bağ kurmasına izin verin. Bu, bebeğinizin güvenini kazanmasına yardımcı olabilir.
4. Siz de bağ kurun: Bebeğinizle birlikte olduğunuz zamanlarda, onunla oyunlar oynayın, konuşun ve bağ kurun. Bu, bebeğinizin size olan güvenini güçlendirebilir.
5. Endişe etmeyin: Bebeğinizin tepkileri değişebilir, ancak bu normaldir. Sabırlı olun ve bebeğinizin gelişimine güvenin.
Umarım bu öneriler size yardımcı olur. Bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümesini dilerim.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Anneye Aşırı Düşkün Bebek
2. Bebeğim Beni İstemiyor mu?
3. Yapışık İkizimm 9 Aylık Oğlum
Bebeğinizin 8 ay boyunca sadece sizinle birlikte olduğu, sonrasında babannesiyle birlikte olduğu için ona bağlanması ve güvenmesi bir süreçtir. Bu durum, bebeğinizin gelişim evresinde normaldir.
Size bazı önerilerde bulunmak isterim:
1. Gelişime ayak uydurun: Bebeğiniz 9 aylık ve bu yaşta ayrılık kaygısı başlamaya başlayabilir. Sabırlı olun ve bu sürecin geçici olduğunu unutmayın.
2. Vedalasma alışkanlığı edinin: Bebeğinizle ayrılacakken kısa ve net bir şekilde vedalaşın. Bu, bebeğinizin güvenini kazanmanıza yardımcı olabilir.
3. Babannesiyle bağını güçlendirin: Bebeğinizin babannesiyle birlikte olduğu zamanlarda, onunla bağ kurmasına izin verin. Bu, bebeğinizin güvenini kazanmasına yardımcı olabilir.
4. Siz de bağ kurun: Bebeğinizle birlikte olduğunuz zamanlarda, onunla oyunlar oynayın, konuşun ve bağ kurun. Bu, bebeğinizin size olan güvenini güçlendirebilir.
5. Endişe etmeyin: Bebeğinizin tepkileri değişebilir, ancak bu normaldir. Sabırlı olun ve bebeğinizin gelişimine güvenin.
Umarım bu öneriler size yardımcı olur. Bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümesini dilerim.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Anneye Aşırı Düşkün Bebek
2. Bebeğim Beni İstemiyor mu?
3. Yapışık İkizimm 9 Aylık Oğlum
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ayşe V. ..
8 Mart 2026 12:31
Benim kızımda annemden bana gelmek istemiyor çok sık da görüşemiyoruz şehir dışında ama o daha çok oynattığı ve sürekli beni gördüğü için onu çok seviyor üzülmeyin pozitif düşünün ya sizden başka kimseye gitmeseydi bu sizin kurduğunuz bağın kötü olduğu anlamına gelmez üzülmeyin
Yükleniyor...