Yapışık İkizimm 9 Aylık Oğlum

135 görüntüleme
R

Rabia Ç.

25 Kasım 2025 15:20
Oğlum 10. Ayına gircek asla ama asla tek bırakıp diğer odaya bile gidemiyorum hemen mızmızlanıyor peşimden gelmeye çalıyor yemek yaparken sürekli bacağıma tutunuyor😆 tek kalınca ağlıyor başından geçen var mı geçici süreç mi🌸
E

Eda D.

25 Kasım 2025 16:37
11,5 aylık aynı valla bana yemek temizlik felan yapamıyorum uyuyunca yapıyım diyorum en ufak sese uyanıyor düşününyani lavaboya bile göndermeyecek neredeyse akşam eşim 8 de geliyor üstünkörü yapiyorum
M

Merve

25 Kasım 2025 17:11
9.ay içindeyiz biz de bu şekilde afedersiniz wc bile yalan oluyor gerçekten
Z

Zeynep E. O. ..

25 Kasım 2025 17:12
10buçuk aylık neredeyse doğduğundan beri aynı. Eşim veya başkası olsada aynı. Ben hep yanında olmalıyım. Geçermi bilmiyorum 🤷‍♀️
B

Büşra T.

25 Kasım 2025 17:19
Sizi üzmek istemem ama 14 aylığız ve hala aynıyız 😂 özellikle işim olduğu zamanda yapışıyor ama gel hadi oyun oynayalım dediğimde hiç oralı bile değil bilerek yapıyor sanki 😂 umarım geçicidir sağlıkla büyütün 🌸
K

Kübra P.

27 Kasım 2025 19:45
18 aylığız, emiyor.her geçen gün daha da artıyor hatta . Bu yüzden memeyi bile artık kesmeyi düşünüyorum. İşe başlayacağım ikimiz için de zor olacak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir