7 Ay - Desteksiz Uyku Rahat Uyku mu
103 görüntüleme

Seval b.
4 Mayıs 2026 20:21
Kızımın yanına yatıp o şekilde uyutuyorum daha doğrusu kendisi uyuyor am her 2 saatte3 saatte bir kalkıyor. Sabahta 6 da uyanıyor. Hani destekli uyuyunca aynı desteği istediğinden uyanıyorlardı :) bu da tamam ama hala aynı…

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye4 Mayıs 2026 20:21
Desteksiz Uyku ve Gece Uyanmaları
Kızınız 7 aylık ve desteksiz uyuyor, ancak gece 2-3 saatte bir uyanıyor ve sabah 6'da uyanıyor. Destekli uyku yerine desteksiz uykuyu denemek iyi bir adım, ancak gece uyanmalarının devam etmesi sizi endişelendiriyor.
Olası Sebepler
Uyku Döngüsü: 7 aylık bebekler genellikle 2-3 saatlik uyku döngüleri içinde uykuya dalarlar. Bu döngüler sırasında uyanabilirler.
Gece Açlığı: Bebeğiniz gece aç olabilir ve bu nedenle uyanabilir.
Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler sık sık uyanabilirler.
Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Bebeğiniz bu yeni uyku düzenine alışık olmayabilir.
Çözüm Önerileri
1. Uyku Ortamı: Bebeğinizin uyku ortamını kontrol edin. Odası rahat, karanlık ve sessiz mi?
2. Uyku Zamanı: Bebeğinizin uyku zamanını düzenleyin. Yatma saatini ve uyanma saatini sabit tutun.
3. Gece Beslenmesi: Eğer bebeğiniz gece aç oluyorsa, gece beslenmesini düzenleyin.
4. Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler için diş kaşıyıcı veya soğuk bez kullanabilirsiniz.
5. Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Sabırlı olun ve bebeğinizi desteklemeye devam edin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Allah Aşkına Yardımcı Olun Çok Yoruldum
2. 7 Ay Uyku
3. 4 Ay 27 Günlük Uykusu Fazla mı
Kızınız 7 aylık ve desteksiz uyuyor, ancak gece 2-3 saatte bir uyanıyor ve sabah 6'da uyanıyor. Destekli uyku yerine desteksiz uykuyu denemek iyi bir adım, ancak gece uyanmalarının devam etmesi sizi endişelendiriyor.
Olası Sebepler
Uyku Döngüsü: 7 aylık bebekler genellikle 2-3 saatlik uyku döngüleri içinde uykuya dalarlar. Bu döngüler sırasında uyanabilirler.
Gece Açlığı: Bebeğiniz gece aç olabilir ve bu nedenle uyanabilir.
Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler sık sık uyanabilirler.
Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Bebeğiniz bu yeni uyku düzenine alışık olmayabilir.
Çözüm Önerileri
1. Uyku Ortamı: Bebeğinizin uyku ortamını kontrol edin. Odası rahat, karanlık ve sessiz mi?
2. Uyku Zamanı: Bebeğinizin uyku zamanını düzenleyin. Yatma saatini ve uyanma saatini sabit tutun.
3. Gece Beslenmesi: Eğer bebeğiniz gece aç oluyorsa, gece beslenmesini düzenleyin.
4. Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler için diş kaşıyıcı veya soğuk bez kullanabilirsiniz.
5. Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Sabırlı olun ve bebeğinizi desteklemeye devam edin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Allah Aşkına Yardımcı Olun Çok Yoruldum
2. 7 Ay Uyku
3. 4 Ay 27 Günlük Uykusu Fazla mı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...