7 Ay - Desteksiz Uyku Rahat Uyku mu

103 görüntüleme
Seval b.

Seval b.

4 Mayıs 2026 20:21
Kızımın yanına yatıp o şekilde uyutuyorum daha doğrusu kendisi uyuyor am her 2 saatte3 saatte bir kalkıyor. Sabahta 6 da uyanıyor. Hani destekli uyuyunca aynı desteği istediğinden uyanıyorlardı :) bu da tamam ama hala aynı…
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
4 Mayıs 2026 20:21
Desteksiz Uyku ve Gece Uyanmaları

Kızınız 7 aylık ve desteksiz uyuyor, ancak gece 2-3 saatte bir uyanıyor ve sabah 6'da uyanıyor. Destekli uyku yerine desteksiz uykuyu denemek iyi bir adım, ancak gece uyanmalarının devam etmesi sizi endişelendiriyor.

Olası Sebepler

Uyku Döngüsü: 7 aylık bebekler genellikle 2-3 saatlik uyku döngüleri içinde uykuya dalarlar. Bu döngüler sırasında uyanabilirler.
Gece Açlığı: Bebeğiniz gece aç olabilir ve bu nedenle uyanabilir.
Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler sık sık uyanabilirler.
Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Bebeğiniz bu yeni uyku düzenine alışık olmayabilir.

Çözüm Önerileri

1. Uyku Ortamı: Bebeğinizin uyku ortamını kontrol edin. Odası rahat, karanlık ve sessiz mi?
2. Uyku Zamanı: Bebeğinizin uyku zamanını düzenleyin. Yatma saatini ve uyanma saatini sabit tutun.
3. Gece Beslenmesi: Eğer bebeğiniz gece aç oluyorsa, gece beslenmesini düzenleyin.
4. Diş Çıkarma: Diş çıkarma döneminde olan bebekler için diş kaşıyıcı veya soğuk bez kullanabilirsiniz.
5. Desteksiz Uykuya Alışma: Desteksiz uykuya alışmak zaman alabilir. Sabırlı olun ve bebeğinizi desteklemeye devam edin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Allah Aşkına Yardımcı Olun Çok Yoruldum
2. 7 Ay Uyku
3. 4 Ay 27 Günlük Uykusu Fazla mı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir