Allah Aşkına Yardımcı Olun Çok Yoruldum

58 görüntüleme
İ

İrem

6 Mart 2026 02:38
Bebeğim 21 aylık tek uyku yapıyor öğlen 13:00 15:00 her gece mutlaka kalkıyor 2 kez 3 kez sabah 8 8.30 da kalkıyor akşam 21de yatıyor ama sürekli kalktığı için bazen 22de yatmış oluyor ne yaptıysam olmadı 21 aydır kesintisiz uyuduğu çok azdır. Sabah 7de kaldırdığımda da bu döngü aynı yine kalkıyor, bugün öğle uykusunu sadece 10 dakika yaptı ve şuan 3. Kalkışı çocuk her gece kalkıyor neden böyle olabilir lütfen yardımcı olun gece saat 02.37 ayağımda çocuk elimde telefon belki biri yardımcı olur diye bekliyorum
Betül Y.

Betül Y.

6 Mart 2026 02:43
Ekrana maruz kalıyorsa ondanda olabilir bende aynı durumdayım şuan ayağımda sallıyorum defalarca kalktı bu dönemlerde normal deniyor
İ

İrem

6 Mart 2026 02:44

Betül Yaman

Ekrana maruz kalıyorsa ondanda olabilir bende aynı durumdayım şuan ayağımda sallıyorum defalarca kalktı bu dönemlerde normal deniyor

Hayır ben 1 buçuk yaşına kadar hiç Tv vermedim daha sonrasında yarım saat bile dolmayacak şekilde açıyorum ekranla alakası olduğunu düşünmüyorum vermediğim zaman da da böyleydi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir