7 Ay Uyku

127 görüntüleme
B

Buket.

29 Ocak 2026 13:35
7 aylık bebeğim uykuya geçiş öncesi hala çok ağlıyor hiç sakince uykuya geçemiyoruz

(Evet destekli uyutuyorum, bebek arabasında sallama, ayakta sallama)

Destekli uykuyu bırakın demeyin başka küçük bebeğim de var mecburen böyle uyutuyorum

Gece saat başı uyanmaları bağırarak ağlamaları diş ağrıları bunları saymıyorum bile

Uykusa geçişte böyle bağıra bağıra ağlıyor mu sizinkiler de
E

Elif N.

29 Ocak 2026 15:03
Benim oğlum 7 ay 18 günlük. Diş sancıs varsa aynen böyle oluyor. Bazen de emerken uyuyakalıyor. Ama gece sürekli uyandığı da oluyor. 4 saate yakın uyuyup emip tekrar uyuduğu da. Bağıra bağıra ağladığında kucagıma alıp ya da eline bir nesne verip sakinleştiriyorum. Bir ara buzdolabına soğuttuğum diş kaşıyıcıyı ısırırken uyuyordu. Evet ben de destekle uyutuyorum. Bebeğime tek bakıyorum. Hangi yol kısaysa onu yaptım. Gün boyu zaten kucağımdan inmiyor.
G

Gökçin N.

29 Ocak 2026 15:42
7 ay 5 günlük kızım, 4ay 29 günden beri desteksiz , yatağıda uyuyor. Öncesinde ayakta dolaştırıp sallıyordum. Bir haftasonu desteksiz uyutma çalışmalarına başladım ve hemen uyum sağladı. Şimdi saati gelince 5-10 dk arasında kendi uyuyor mırıldanarak. Diyeceğim o ki siz de yapabilirsiniz,diğer miniğe daha fazla zamanınız kalır ve siz daha az yorulursunuz inanın. Hatta babayı işe katın, desteksiz uyutmayı baba ile öğrensin. Bir haftasonu biraz yorulacaksınız ama değecek. Ben de tek başımayım, bu işe daha çok kendim dinlenebilmek için baş koydum. (Size ilham olsun diye yazdım, ben de burda bir anneden ilham alıp başlamıştım.sizin koşullarınızı bir tek yaşayan anlar)
S

Ssssss

29 Ocak 2026 16:05
@Gökçin Noyan desteksiz uykuyu nasıl yaptınız daha önce nasıl uyuyordu emerek mi yoksa mama içip sallanarak mı benim oğlum sadece emerek uyuyor nasıl başarabilirim
G

Gökçin N.

29 Ocak 2026 16:08
Benimki ayakta dolaşarak uyuyordu. Emzirmeyi yarım saat önce bitiriyordum uyumadan. Youtube dan video izledim. Orda bir doktor beyin(U.Ö)seri videoları var, 1. Gün gündüz,1.gün gece diye seri devam ediyor. O videoları izledim. İlk gün gündüz çok başarısız oldum,ama gecesinde 45 dk sürse de kendi yatağında piş pişleyerek uyuttum. Sonrası öyle devam etti. Şimdi 5-10 dk içinde kendi kendine mırıldanarak uyuyor. Tabi bazı günler diş vs araya girince düzende küçük sapmalar olabiliyor.
S

Ssssss

29 Ocak 2026 16:13
Çok zor yapamayacağıma inanıyorum
Ş

Şerife I. B. ..

29 Ocak 2026 21:31
Ay vallahı bızde 6 aylık olduk malesef aglamasa da sallamadan uykuya dalamaıyoruz nasıl bırakcaz bılmıyorum
B

Buket.

30 Ocak 2026 08:31
Teşekkür ederim ancak inanın uyku eğitimi vermeye ne gücüm var ne de vaktim bende mecburen en kısa kolay uyutma yöntemini seçiyorum

Gündüz uykuları çok kısa gece desen resmen kavga ederek uyuyor sabah 4:30 gibi uyanıyır uyumak istemiyor

Gerçekten çok yormaya başladı artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir