Bebek Bezi ve Islak Mendil

240 görüntüleme
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:02
Bebeğimde tekrarlayan ciddi pişik var ek gıdadan önce de bu böyleydi.yoğun bakım döneminde yaptırdığımız bi krem vardı hemen hemen üç gün kullanınca geçiyor sonra tekrarlıyor. Elimde ekstra sudocrem ve Mustela var. Yoğun bakımda prima alerji yapmış. Bez olarak sleepy bio natural premium plus kullanıyoruz.ıslak mendil de aynı marka.önereceğiniz etkili pişik kremi ve bez markası var mıdır ?
E

Eylül ..

10 Ocak 2026 21:28
Ben bebeğim için tertemiz içerikli bir krem kullandım normalde pişik kremi değil anneler için göğüs ucu catlagi oluyor ya ona iyi gelen bir krem ama pisige yara bereye tahrişe o kadar iyi geliyorki kızım iki yaşında bu krem sayesinde bir defabile pisik olmadık mükemmel bir krem temiz içerikli tirnagiyla yüzünüvs çizdiginde bile bunu surerdim iki saate kalmadan geçirirdi lütfenbir şans verin
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:29
Bende göğüs ucu kremi lansinoh var mevcut hangisi sizin marka
E

Eylül ..

10 Ocak 2026 21:32
Krem trukid markasının göğüs ucu kremi olarak geçiyor araştırın doğalbir marka bunu bir deneyinbana dua edeceksiniz eminim bebeğinizede şifalar diliyorum
E

Eylül ..

10 Ocak 2026 21:35
Aynı markanın pişik kremide var ama ben bunu deneyip içeriğinede bayilinca üstünecok çok iyi de gelince bundan vazgeçemedim ellerim kuruyup tahriş olduğunda kendime bile kullanıyorum yapısı balsam gibi elinizle kremi hafif ovalayip oyle sürün
H

Hatice F. Ö. ..

10 Ocak 2026 21:36
Pişik için en etkili yöntem yıkamak kesinlikle her çiş kaka sonrası su ile yıkayıp güzelce kurulayınca pişik kalmıyor. Ben kaynamış soğutulmuş su ile ıslattığım bebek temizleme pamukları kullanıyorum. Eğer dışarı çıkacaksam pratik olsun diye de pureseed ıslak mendili kullanıyorum. Bepanthol çok iyi geliyor bize bir de Hamazinc çok iyi bir krem. Geçmiş olsun.
Afranur K.

Afranur K.

10 Ocak 2026 21:36
Eylül hanım ben de baktım ihtiyacım olur diye ama göğüs ucu kremi olarak bulamadım, HERO STICK var ondan mı bahsediyorsunuz. İçeriği temiz bir marka galiba ben görmemiştim diğer ürünleri de kullandınız mı?
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:43
Trübaby yazan mı bende bulamadım
F

Fatma N. Ç.

10 Ocak 2026 21:44
Pişik oluştuktan sonra daha etkili olan %40 çinko içeren kremleri (desitin maximum strength, oksizinc ) deneyin, hamazinc ve sudocrem %20 çinko içeriyor yani pişik önleyiciler , o nedenle yeterli gelmiyor olabilir
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:45
Örneğin Fatma nur hanım ne önerirsiniz
B

Buket ..

10 Ocak 2026 21:49
Kremleri ince tabaka sürün Hindistan cevizi yağı da poposuna sürmeden önce bacağında deneyin alerji tepkine yapabilir çok yoğun oldugu içinde sürdükten bir süre sonra yağı temizleyin. benimkinin alnında 2 aylıkken çok kuruluk vardı Hindistan cevizi yağı sürmüştüm kabuklanmisti. altını da mutlaka su ve pamukla temizleyip iyice kurulayın havalandırın insallah geçer pisigi geçmiş olsun
M

Maide T.

11 Ocak 2026 06:33
Bepanthol pişik kremi iyi
M

Maide T.

11 Ocak 2026 06:35
ıslak mendil yerine bir kutuya pamuklu mendiller var onları ıslatıp zeytinyağıkoyun 1-2 yemek kaşığı hem doğal hem içiniz siner ben öyle yapıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir