Bebek Bezi ve Islak Mendil

241 görüntüleme
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:02
Bebeğimde tekrarlayan ciddi pişik var ek gıdadan önce de bu böyleydi.yoğun bakım döneminde yaptırdığımız bi krem vardı hemen hemen üç gün kullanınca geçiyor sonra tekrarlıyor. Elimde ekstra sudocrem ve Mustela var. Yoğun bakımda prima alerji yapmış. Bez olarak sleepy bio natural premium plus kullanıyoruz.ıslak mendil de aynı marka.önereceğiniz etkili pişik kremi ve bez markası var mıdır ?
B

Bahar Ö.

10 Ocak 2026 20:04
Fito krem ve hamazınc krem
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:06
İlk kez duyuyorum. Peki kapalı kalıyor poposu sonuç olarak bir sıkıntı olur mu ki fito sürsem
S

Seda N.

10 Ocak 2026 20:06
Molfix bebek bezi güzel, geçmeyen pişik mantara hindistanceviziyağı çok iyigeliyor
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:07
Araştıracağım teşekkür ederim peki molfix bez hangisi önerirsiniz ?
M

Meltem G.

10 Ocak 2026 20:09
Derma trosyd ve hamazing karistirip kullanin ıslak mendil kullandığınız sürece pisik devam eder onun yerine bebek temizleme pamuğu kullanin
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:10
Tamam Meltem hanım teşekkür ederim
G

Gül Y.

10 Ocak 2026 20:15
Baby turconun bezinin içeriği tertemiz ama maalesef taşmalar çok oluyor pişikle uğraşacağıma kıyafet değiştiririm diyorsanız bir düşünün derim bir de baby turconun yenidoğan ıslak mendili var onun da içeriği tertemiz molfixin premiumunu kullanıyorum şu an çok memnunum pişik kremi ve ıslak mendil için maddi gücünüz varsa puurseed markasını kullanın derim
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:18
Gül hanım maddiyat problem değil yeter ki çözümü olsun :( molfix te hangisini kullanıyorsunuz
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:18
Pardon yazmışsınız hemen araştırıyorum teşekkürederim
S

Sema

10 Ocak 2026 20:45
Geçmiş olsun pişik çoksa eğer varsa evde düz Arko kremler oluyor ya yeşil kutulu olan ondan alın geçiriyor bulabilirseniz hindistancevizi yağı var soğuk sıkım olması gerek marketlerde bulabilirsiniz o çok iyi geliyor hiç piştiğik kalmaz. Altını alınca ara ara açıkta kalsın poposu rahatlar kaka vs yapınca suyla yıkayın biz molfix premium kullanıyoruz bütün bezleri denedik hemen hemen iyi gelen o oldu. Izotonik sulu ıslak mendili var onlar güzel deneyin derim. Birde çok ıslank mendil kullanmamaya çalışın piştiği düzelene kadar pamuğu ıslatıp sılin çiş vsde
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:47
Sema hanım şimdi molfix premium siparişi verdim.ıslak mendile de ara vericem. Hindistan cevizi yağını da alıcam yarın çok teşekkür ederim
S

Sema

10 Ocak 2026 20:56
Rica ederim deneye deneye bezi bulcaksınız ne yazıkki kilo vs aldanmayın bir beden büyük alın bacakları kalınsa dar gelince çiş geçer üstten sızdırmasın kaç aylık bebeişiniz
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 20:57
5 numara aldım 7 aylık olacak 9.5 kilo
Afranur K.

Afranur K.

10 Ocak 2026 21:02
Bol bol altını havalandırın benim en etkili yöntemim bu oldu bi de pişik başladığında ıslak mendili (molfiks izotonik kullanıyorum) bırakıp evdeysem lavabo altında yıkıyorum dışarıdaysam pamuk ve fısfıs şişesine kaynatılmış su-kantaron yağı karışımı yapıp onu kullanıyorum.

Ben sleepyden hiç memnun kalamadım, molfiks premium çözdü bizde de pişik sorununu bence.

Bi de doğal kantaron yağım var onu kullanıyorum bol bol
S

Sema

10 Ocak 2026 21:09
İyileşir inşallah kanamalı olmadığı sürece çok zorlamaz sizi pişik diye düşünüyorum iyi geceler
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:11
Afranur hanım oran nasıl ayarlıyorsunuz bende yapmak istiyorum ?
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:11
Sema hanım iyi geceler
Afranur K.

Afranur K.

10 Ocak 2026 21:18
Eğer çok ciddi olursa kanama vs. O zaman su kaynatmayı da göze almıyorum sıklıkla burnunu açmak için büyük serum paketi aldığım için , o serumdan kullanıyorum

Genellikle göz kararı gibi oluyor ama sıklıkla bir çay bardağı serum fizyolojiğin içine bir parmak kadar ekliyorum ki bol bol yağ sıkabileyim. Dışarıda yanımda yağ taşımak çok zor oluyor çünkü.

Eğer kabul-kanama yoksa su kaynatıp ılıtıyorum öyle karıştırıyorum.
Afranur K.

Afranur K.

10 Ocak 2026 21:20
Bi de geceleri sindirim yavaşladığı için uzun süre bezleri temiz kalıyor. Ben bezinin uzun dönem temiz kaldığı bu süreçte sudokrem sürüyorum. İçinde çinko olduğu için iyileştirmeye etki ediyor.

Yoğun bakım sürecimiz olmuştu bizim o dönem pişiğimiz çoklu ilaç tedavilerinden dolayı inanılmaz çoktu.
Hemşire hanımlar anne sütü de kullandı bu dönemde.
Yani sudo krem-kantaron yağı-mustela krem-anne sütü-bol bol yıkama ve havalandırma ile iyileştirdik. (Antibiyotikler olgunlaşmamış bağırsaklarımıza çok zarar verdi. Bu da çok ağır pişiklefe sebep oldu)
B

Büşra K.

10 Ocak 2026 21:27
Bizimde yoğun bakımda eczaneden krem yaptırdılar o krem geçiriyor ama düzenli kullanılmaması gerekiyor maalesef ama sizin tarifi deneyeceğim teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir