Kızlar Mamaaa

220 görüntüleme
D

Damla K.

7 Ocak 2026 04:27
Sma kullanıyordum şimdi onu da kullanamam artık aptamil bebeğim sevmedi hiç ben ne kullanıcsm bilmiyorum diğerleri de çok pahalı bebelac iyi mi bilen var mı gold serisi filan
C

Cennet �.

7 Ocak 2026 06:09
@Melike Yıldırım sma resmi açıklama yaptı. Bazı seri numaraları ürünlere toksin karışmış piyasadan toplatıyoruz diye.
D

Damla K.

7 Ocak 2026 06:15
Bu saatten sonra sma kullanamam maalesef yapılan açıklamalar çok midemi bulandırdı içim rahatedemez yurt dışında Avrupa’da aptamil de toplanmaya başlamış bebelac fiyat olarak iyi onu kullanmayı düşünüyorum sadece içeriği hakkında biraz daha düşük vitamine sahip sanırım hip vs biraz yüksek geldi ama comfortta yüksek geliyordu ama dediğim gibi bebeklerde ciddi sorunlar olmuş kimisi etkilenmemiş alamam bu saatten sonra
K

Kader P.

8 Ocak 2026 17:36
Ben Bebelac Gold kullandım iyi geldi bir süre sonra kabız yapti şuan e bebegin kendi markası olan mamamil mamasını kullanıyorum bebeğim sevdi kilo aldı gaz kusma gibi sorunlar hiç yasamadim 400 Gr 200 TL türk malı bebeğim 4 aylık hala kutu kutu alıyorum denemenizi tavsiye ederim
D

Damla K.

10 Ocak 2026 12:36
Kızlar ben bebelac gold aldım Şuan onu deneme sürecindeyim memnun kalırsam bununla devam edicem
Betül .

Betül ..

10 Ocak 2026 12:42
Bende kızıma ilk mama olarak hipp almıştım içeriği temiz ve organik olduğu için ama kızım yedikten sonra direk kustu oyüzden sma almıştım 1,5 yaşına kadar kullandık şuan da sma ve diğer bir kaç mama toplatılıyor sanırım.Deneyerek göreceksiniz çocuğunuz hangisini kabul ederse.Gaz,kusma sorunu olmazsa kullanırsınız..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir