Kızlar Mamaaa

221 görüntüleme
D

Damla K.

7 Ocak 2026 04:27
Sma kullanıyordum şimdi onu da kullanamam artık aptamil bebeğim sevmedi hiç ben ne kullanıcsm bilmiyorum diğerleri de çok pahalı bebelac iyi mi bilen var mı gold serisi filan
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:30
Damla hanım hip mama denediniz mi fiyat olarak 500
D

Damla K.

7 Ocak 2026 04:31
Kabız yaptı falan diyenler olduğu için korktum çünkü bebeğim 4.5 aylık ve kabız
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:31
Kızm doğdugundan beri kullanıyorum çok memnunuz ve çevremde de çok duyuyorum ama tabi her bebek farlı kimisi sevmiyor.kimisine mama fark etmiyor
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:32
Siz bilirsiniz ama deneyin buna bebek karar verir
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:33
Siz deneyin 2 ölçek şeklinde normalde kaç ölçek yapıyorsunuz
D

Damla K.

Birde 350 gr hip 600 tl aslında fiyat olarak o da yüksek baya
B

Burcu ..

Kabızlık için bir şey yapıyor musunuz
D

Damla K.

7 Ocak 2026 04:34
5-6 ölçek içiyor
D

Damla K.

7 Ocak 2026 04:34
Mamasına bazen zeytinyağ koyuyorum bu kadar
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:36
Bende hep alıyorum Migros’ta yada özkuruslr markette 500 ama burda önemli olan bebeğin doyumu.ve huzuru evet yüksek gelebilir ama bebeğimiz doymuş olması huzuru daha iyi inşallah yardımcı olmuşumdur
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:36
Hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:37
Birde poposuna zeytinyağ sürün yaparken rahat olsun diye özellikle o bölgeye
B

Burcu ..

7 Ocak 2026 04:38
Kabızlıgı çoktan var mı belirli bir süre mi eğer çoktansa belki mamadan dolayı iyi gelmediyse
G

Gdkmc

7 Ocak 2026 04:55
Tam bunun için konu açmaya gelmiştim. Bende aptamil pronutraya geçmeyi düşünüyorum aranızda fikri olan var mı ya da kullanan?
Z

Zeynep O. K.

7 Ocak 2026 05:12
Merhaba benim ikizlerime de ilk önce aptamil ile başladıkama sevmediler çok kustular bebelac gold kulluanmaya başladım 9 aylık oldular hala kullanıyorum çok memnunum kabızlık yapmadı kilo alımları da iyi fiyat olarak danu aralar çok zamlandı ama yapacak birşey yok
Z

Zeynep O. K.

7 Ocak 2026 05:14
Mama yaparkeniçine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı koyun bu mamanın kalorisini artırır hemde kabız olmaz bizede gelişimsel pediatri doktorumuz söylemişti
Melike Y.

Melike Y.

7 Ocak 2026 05:35
Sma dan neden vazgeçtiniz bilmiyorum amabenim bebeğim doğduğundan beri kakayla alakalı ve gazla çok uğraştık sürekli kabızdı yapamıyordu zeytinyağı faydalı fakat fazla verirseniz oda kabızlık yapar bu konuyu çok araştırdım o dönemde doktorumuz sma comfort kullanın demişti ve bize çok iyi geldi
M

Mediha Y. ..

7 Ocak 2026 05:40
Uzun araştırmalar sonucunda bizde hipp markaya döndük sma marka ishal yaptığı için şuan çok memnunuz kızım severek içiyor 3 aylık kakası da normal günlük yapabiliyor kabız yapmadı bizde genel bir yargı var ancak denemeden bilinmiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Ocak 2026 05:41
Bebelac kullanıyorduk 6 buçuk aylık olana kadar hiç bir zararını görmedik
S

Sena S.

7 Ocak 2026 05:52
Evolvia kullanın kızlar temiz içerikli gaz kabızlık vs yapmıyor kullanıp şikayet eden görmedim şimdiye kadar yalnızca stoklar hızlı tükeniyor bulmak zor oluyor bulamadım sma aldım bu ay bende internetten falan sipariş vereceğim en azından içim rahat olsun hippte Palm var aptamil de kabız yaptı bebeğimi bir tek evolviadan çok memnun kaldım tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir