Nasılsın?
742 görüntüleme
B
Buket ..
1 Aralık 2025 20:31
Doğum yaptığımdan beri kimsenin bu soruyu sorduğunu duymadım. Hatta öyle ki doğumdan sonra bırakın nasılsın sorusunu arayan kisi sayısı da bir hayli azaldı. Sizde durumlar nasıl? Güzel annelerim nasılsınız ? Neler hissediyorsunuz hayat nasıl gidiyor hep bebislerimizden konuşuyoruz gerçekten siz nasılsınız ?
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 20:32
Vallahi ben çok yorgunum siz nssılsınız
A
Aliye ..
1 Aralık 2025 20:35
Yorulmuş ve yetemiyormuş gibi hissediyorum iyimiyim bilmiyorum kötüde değilim şükür. karışık her tuşa basıılmış gibi yani:)
S
Seda G. ..
1 Aralık 2025 20:43
Ben mental olarak bitmiş durumdayım. Bebeğim ilk 3 aya girseydi diye gün geçiriyorum. Her güne şükür ediyorum. Uykusuzluk ve yorgunluk çok vurmasada , ateşlenmesi veya hastalanması. Ve yeniden bunları yasayabilecek düşüncesi sebebi ile panik ataklar yaşıyorum. İlk bebekte onca tecrübesizlige rağmen, şuan daha zorlayici benim için süreç
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 20:44
İki kızım var biri 22 aylık diğeri 2 aylık ikisine yetişeceğim evi toplayacağım yemek yapacağım diye kendimi unuttum elimde dermatit oluşmuşkrem sürmeye ne vaktim var ne de kremi sürmeyi hatırlayacak B12 vitaminim var
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 20:51
İlk kızım ilgi istiyoro ara ikinci kızım ağlıyor o kaosun ortasında oturup ağlayasım geliyor her işi gece yapıyorum büyük kızıma vakit ayırmak için gece toz alıyorum kapıları siliyorum tuvaletleri yıkıyorum haftada1 kere detaylı ev süpürüyorum diğer günler Robotu çalıştırıyorum kızım yarın kahvaltıya patateskızartmasıyiyecek geceden patatesi soyup doğrayıp suda bekleteceğim sabah küçük kızım emene kadar kızaracak her işi geceden yapıyorum çok bunaldım arkadaşlar

Merve Ü. ..
1 Aralık 2025 20:53
Allah yardımcın olsun gerçekten zor ben bir taneyi zor idare ediyorum ev temizlik yemek falan gerçekten kolay değil.
B
Büşra K. ..
1 Aralık 2025 20:54
Amin Allah hepimize güç kuvvet versin
B
Burcu B. Ö.
1 Aralık 2025 20:56
Çok yorgunum valla aileden uzaktayız eşim sürekli nöbette bi beş dakika nefes alayım desem olmuyor bebeğim beş aylık oluyor sütüm azaldı biberon tutmuyor mama veremiyorum hep sütüm yeticek mi derdine stres yapa yapa kendi sütümü azalttım buna çok üzülüyorum
E
Esma T.
1 Aralık 2025 20:57
Aşırı yorgun ve uykusuz bedenim iflas ediyo gibi hissediyorum artık ama bi şekilde Allah güç kuvvet veriyo

Deniz T.
1 Aralık 2025 21:01
Teşekkurler iyiyim sizi sormalı? Ben 4 cocuk annesi olarak şükürlerle doluyum. En buyuk kizim 20 yaşın da Kızımın biri 2.sınıf dersleri ilgisi ortanca 3 yaşın da onun ilgisi ve en kucugumuz 2 ay 16 gunluk ama hepsi şükür sebebim. En ufagimiz dogumdan sonra yogun bakim da kaldi rabbim o sureci hicbir anneye yaşatmasın sonra anliyorsunuz ki hayat gercekten boş. Evlatlariniz yaninizda mi hepsi sagliklimi o zaman dunya da hayatta inanin guzel. Şukur biz o zorlu surecleri atattık ve o yuzden ben ne uykusuzluga dert yanarim ne de kucagim da durmasina cunku yogun bakimdan ciksin kucagimdan indirmiyecem dedim oylede yapiyorum cunku bir daha bu zamanlari geri gelmiyecek ama ev herzaman toplanir.
E
Elif N.
1 Aralık 2025 21:05
Maalesef, sanırım yoğun olduğumuzu düşünerek aramıyorlar. Çalışan biriyim, işe gittiğimde herkes muhabbete kaldığı yerden devam etmek isteyecek. Hatta yoğun bir gün geçirirsem ilgisizlikle suçlayacak. 🤣
C
Ceren ..
1 Aralık 2025 21:09
İyi miyim kötü müyüm durum analizi bile yapamıyorum 🥲 şuan bebişim 2 ay 8 günlük kucağımda uyuyor yatakta oturyorum eşim yanımızda uyuyor bebişimi bir 10 dkya yatağa koyarım eğer uyanmazsa yatar uyurum direkt…. Bu sürede nasılsın diye sormamaları cabası bir de şey diyorlar 2. Çocuk kız olur vs ne ikinci çocuğu ya kim ikinci çocuk……🥹

Fatma A. U.
1 Aralık 2025 21:18
O kırk gün bitmek bilmedi her arıyan bebek nasıl bebeğe iyi bak dedi durdu
Haa birde har haltı bildiğini saran insanlar var onları hiç anlatmıyorum
Şuan mı yorgunluktan uykusuzluktan geberiyorum
Siz nasılsınız
Haa birde har haltı bildiğini saran insanlar var onları hiç anlatmıyorum
Şuan mı yorgunluktan uykusuzluktan geberiyorum
Siz nasılsınız
B
Buket ..
1 Aralık 2025 21:19
Allah hepimize güç kuvvet sabır versin bebekten önce yoruldum dediğim şeylere, sikayet ettiğim şeylere suan o kadar çok gülüyorum ki 😁 gerçekten insanüstü bir şey yapıyoruz
B
Billur O.
Yorgun ama hepsinin geçeceğini bilecek kadar umutluyum ikinci çocugum 4 aylık ve 6.5 yaşında bi kızım var elbette zor herkese yetmek ama geçecek hepimiz yorgun ama harika anneleriz sevgiler 😌
Ş
Şeyma Y. ..
Teşekkür ederiz siz nasılsınız? Ben yorgunum genel olarak, bebeğim 2 ay 16 günlük her gün sağlıklı olduğu için Allah’ıma sükürler ediyorum, annem bende kalıyor beraber götürüyoruz sağolsun uyumama izin veriyor çocukla ilgileniyor onun ve eşimin sayesinde lohusalık yaşamadım Allah gurbette kalan destek alamayan annelere yardım etsin annelik çok zormuş, tedirginlik yorgunluk yetemeyecek miyim hissi hepsi birleşince gerçekten psikolojik olarak fazla gelebiliyor. Doğum sonrası kilolarımı vermek için emziren anne diyetine başladım bu sayede biraz daha düzen kurdum güzel gidiyor kafayı takacak bisey buldum kilo vermek de bahane biraz, motivasyon ve hedef olsun istedim. İşten uzak olmak da biraz canımı sıkıyor ama başka türlüsü de asla mümkün değil bakalım bir şekilde geçecek bu zamanlar moral bozmak yok

Fatma A. U.
1 Aralık 2025 21:20
İyiki sordunuz ya birinin nasılsın demesine fazlasıyla ihtiyacım varmış şuan mutluluktan ağlıyorum 😭🤦
B
Buket ..
1 Aralık 2025 21:22
@Fatma Albina Uyar ağla güzel anne bazen buna da çok ihtiyacımız oluyor gerçekten❤️

Fatma A. U.
1 Aralık 2025 21:32
Doğumdan sonra ençok duyduğum soru nasıl doğum yaptın bebek nasıl sütün varmı
Normal doğum yaptım
Bebekte iyi (kaç kilo olursa olsun asla memnun değiller)
Süt zaten süt
Kesene kadar uğraştılar beynimi yediler
Sonrada karşıma geçip mama verme sakın dediler 🤦
Normal doğum yaptım
Bebekte iyi (kaç kilo olursa olsun asla memnun değiller)
Süt zaten süt
Kesene kadar uğraştılar beynimi yediler
Sonrada karşıma geçip mama verme sakın dediler 🤦
E
Elif N.
1 Aralık 2025 21:33
40 ım çıkmadan bir de kız yapın demeler, ihtiyacın olursa mutlaka haber ver demeler( doğum yapan biri neye ihtiyacı olduğunu bilemez), eve ziyarete gelenlerin dedikodu yapıp kafa şişirmesi… Bunun dışında 5 ay 22 günlük oldu oğlum. Psikolojik olarak çok daha iyiyim. Bebek bakımı hakkında hiçbir bilgim yoktu, çevremde çocuk da yoktu. Öğreniliyormuş, Allah bir şekilde o gücüne hissiyatı anneye veriyormuş. Diş sancılarımız oluyor, onun dışında bebeğim ııııı ııııı şeklinde sanki bir şeye kızıyo, itiraz ediyor gibi sesler çıkarmaya başladı. Günlük zaman geçirmek çok zor, uyku saatini iple çekiyorum. Ama tadını çıkar, bu zamanları geri gelmez diyenlere çok kızıyordum. Kendim iyi değildimki nasıl tadını çıkarayım. Son bir haftadır bu tadını çıkarma işini yapmaya başladım. Demekki ben de toparlanmaya başladım. Mesela bende hiç kilo kalmadı, ilk haftadan gitti, buna da laf ettiler, biraz kilo al diye. Demekki diyecek olan diyor anneler, hepinize sımsıkı sarılıyorum. Allah hepimize kolaylık versin🌺