Soru / Cevap

663 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 21:45
Merhaba soru cevaplar kısmı fazla dolu olunca göremiyor yanıtlayamıyorum dilediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz 💕💕💕💕
G

Gülşah B.

19 Aralık 2025 19:57
Merhaba Ocak ayında 2 yaşına girecek kızım d vitamini almadım 2 ay oldu neredeyse birde balık tüketmiyor ocean markasının d vitamini yine ocean markasının balık yağı şurubunu almak istiyorum birde bağışıklık ve iştah için ocean immunol mü yoksa beyorganik beyatom mu almalıyım öneriniz nedir ve de nasıl kullanmalıyım balık yağı d vitamin ve bağışıklık için olan şurubu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
G

Gülşah B.

19 Aralık 2025 19:58
23 aylık kızım doğum kilosu 2.950 şuan 10.80 iştahsız binbir oyunla yemek yediriyorum ve çok hareketli normalmi kilosu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
H

Hülya K. K.

19 Aralık 2025 20:04
Merhaba bebeğim11aylık diş yok ama diş etleri kabarık sürekli ağzına bişeyler götürüyor 2gündür çene altında şişlik var dış taraftan neyden oluyor acaba
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 21:48
Mizgin hanımcığım 42 gününü dolduran her bebek rota aşısı olabilir. 24. Hafta son tarihtir
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 21:50
@Gülşah Baykara hanımcığım ben kendi oğluma d vitamini Ocean kullanıyorum içeriği temiz. Balık yağı şurubu yerine balık yedirmeyi tercih ediyorum tavsiyem de o yönde. İştah için de tahin veriyorum 1 tatlı kaşığı özetle d vitamini harici gerkeiz buluyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 21:52
Hülya hanım görmeden yorum yapmak çok afaki konuşmak olur bir hekim konsültasyonu önemli sizi yanlış yönlendirmeyi hiç istemem 💕💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir