Soru / Cevap
663 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
30 Kasım 2025 21:45
Merhaba soru cevaplar kısmı fazla dolu olunca göremiyor yanıtlayamıyorum dilediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz 💕💕💕💕
G
Gülşah B.
19 Aralık 2025 19:57
Merhaba Ocak ayında 2 yaşına girecek kızım d vitamini almadım 2 ay oldu neredeyse birde balık tüketmiyor ocean markasının d vitamini yine ocean markasının balık yağı şurubunu almak istiyorum birde bağışıklık ve iştah için ocean immunol mü yoksa beyorganik beyatom mu almalıyım öneriniz nedir ve de nasıl kullanmalıyım balık yağı d vitamin ve bağışıklık için olan şurubu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
G
Gülşah B.
19 Aralık 2025 19:58
23 aylık kızım doğum kilosu 2.950 şuan 10.80 iştahsız binbir oyunla yemek yediriyorum ve çok hareketli normalmi kilosu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
H
Hülya K. K.
19 Aralık 2025 20:04
Merhaba bebeğim11aylık diş yok ama diş etleri kabarık sürekli ağzına bişeyler götürüyor 2gündür çene altında şişlik var dış taraftan neyden oluyor acaba

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 21:48
Mizgin hanımcığım 42 gününü dolduran her bebek rota aşısı olabilir. 24. Hafta son tarihtir

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 21:50
@Gülşah Baykara hanımcığım ben kendi oğluma d vitamini Ocean kullanıyorum içeriği temiz. Balık yağı şurubu yerine balık yedirmeyi tercih ediyorum tavsiyem de o yönde. İştah için de tahin veriyorum 1 tatlı kaşığı özetle d vitamini harici gerkeiz buluyorum

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 21:52
Hülya hanım görmeden yorum yapmak çok afaki konuşmak olur bir hekim konsültasyonu önemli sizi yanlış yönlendirmeyi hiç istemem 💕💕