Soru / Cevap

664 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 21:45
Merhaba soru cevaplar kısmı fazla dolu olunca göremiyor yanıtlayamıyorum dilediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz 💕💕💕💕
C

Ceren ..

30 Kasım 2025 22:12
Bebeğimin cinsiyeti erkem Ayça hanım
(2800-46 cm )
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:16
Gurbet hanımcığım 7. Ayda uyku gerilemesi beslenme gerilemesi olması çok normal. Az az sık sık teklif etmeyi deneyin. Sevdiği bir yiyeceği muhakkak vardır onunla atlamaya çalışın geçecek hiç merak etmeyin
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:17
Ceren hanım bebeğinizin gelişimi tsınırda fakat kötü değil. Şişman olması fa gerekmez zaten kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir unutmayın 💕
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:18
Fatma hanımcığım evde tek büyütüyorsanız geriye kalan herkesten rahatsız olması sosyal ortamlarda bulunmak istememesi normal zamanla geçecektir diye düşünüyorum sizin özelinizde bir durum vsr mı bilemiyorum tabii ama aşacağını değerlendiriyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:19
@Zeynep Daş hanımcığım bebeğinizin kıyafetlerini ayrı yıkamalı çift durulaöa yaptırmalı yumuşatıcı kullanmamalı muhakkak ütülemelisiniz. Temizliğini ıslak pamukla yapmalısınız bu süreç bir süre böyle devam edecek ama geçecek hiç merak etmeyin sadece ekstra özen isteyecek 💕💕💕
Ü

Ülfet İ.

30 Kasım 2025 22:22
Merhaba Ayça hanım oğlum 4 buçuk aylık ilk zamanlar yanlış yatırmamdan kaynaklı daha doğrusu sola yatırmamdan dolayı kafasını tuttuktan sonra dahil hep sola yatmaya eğimli oldu ilk 3 ay hiçbir sıkıntı yoktu ancak 4. Ay kontrolünde doktorumuz sağ tarafında çıkıntı oluştuğunu gösterdi kendimde fark etmiştim. Doktorumuz 1 yaşına kadar düzelmesini bekliyoruz dedi çıkıntılı kısma yatırmamı önerdi şu an 2 haftadır çıkıntı olan kısma doğru yatırıyorum ama düzelir mi beklersek geç kalır mıyız kafamda soru işaretleri var sizce hangi bölüme götürmeliyim oğlumu beyin ve sinir cerrahisi mi yoksa nöroloji mi çok kötü değil müdahale yapılır mı veya fizik tedavisi önerilir mi şu an kafam çok karışık nereye götürsem diye düşünüyorum bekleyip geç kalmak istemiyorum.
E

Esra K. ..

30 Kasım 2025 22:29
Erkek bebek 10 aylık doğum kilosu 4000 boy 53 ve şuan kilosu 10250 boy 75 ?
H

Havvagül A.

30 Kasım 2025 22:30
Ayça hanım iyi geceler benim bebeğim Premature 32. Haftada doğum oldu dk 1800 boy46 cmydi şuan düzeltilmemiş 2 ay 14 günlük kilosu 4650 boyu da 55 cm sadece anne sütü alıyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:41
@ülfet hanımcığım bir pediystri uzmanından daha görüş almanızı tavsiye ederim. Genelde 1yaşa kadar bekliyoruz ama bir görüş daha almanızda fayda var
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:43
Esra kılıç hanım oğlunuz % 85persentilde ortalama üzerinde çok iyi tebrik edeirm aynen devam edelim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

30 Kasım 2025 22:44
Elif hanım beneğiniz prematüre doğmuş cinsiyeti nedir ve düzeltilmiş haftası Mdır?
C

Cemrenur B. ..

1 Aralık 2025 01:21
4 ay 13 günlük bebeğim var doğumunun 20. Gününden bu yana kakası mukuslandı ve kendi kendine tuvaletini yapamıyor anne sütü alıyor formüle mamayı da günde 1 defa ya alıyor ya almıyor benim uyarmam la kakasını yapıyor ne yapmalıyım
Y

Yeliz O.

1 Aralık 2025 15:12
Merhabalar 1 yaşında kızım da hırıltı başladı ne yapmam gerekir doktorumuz ventolin şurup vermiş ama onu içirmek istemiyorum pek güzel şeyler duymadigim için bana yardımcı olur musunuz
E

Elif G.

1 Aralık 2025 18:17
Merhb. Ayça hanim. Oğlum7,5 aylık akşam c mama yediktek yarım saat sonra uykuya geciorz üstüne beni emio .hala destekli uyuyoruz malesef desteksiz uykuda çok agladi yapamadık .gece her saat başı ya da 2 saatte bir uyanio .hatta 8,5 da uyuduğuktan yarımsaat 40 dk sonra ilk uyanior ve emip geri uyuyo saat başı kalkıo ardından asabaha dogru 2 saatte bir uyanio
H

Havvagül A.

1 Aralık 2025 21:56
Bebeğimin cinsiyeti erkek ve düzeltilmemiş haftası
G

Gizem

2 Aralık 2025 05:49
7 yaş aşısının 4 yaşa çekilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz.Ağır bir aşımı 4 yaşındamı yaptırılması gerekiyor sizce
E

Elif Ş.

3 Aralık 2025 10:08
Merhabalar Ayça hanım bebeğim 17 Ekim de (3 ay+6 günlükken ) nimenrix ve rotarix aşılarını olduk ikinci dozları için tam 2 ay mı geçmesi gerek yani 17 Aralık itibariyle mi yaptırabiliriz ?
Seher G. G.

Seher G. G.

3 Aralık 2025 10:29
Rota aşısı sonrası 12 gün oldu günde 1 kere sulu ishal oluyor normalmidir
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

5 Aralık 2025 21:48
Merhaba serum fizyolojigi aynı anda 4 5 kere sağlı sollu sıkmak zararlıolur mu
M

Mizgin S.

6 Aralık 2025 07:26
Merhabalar oğlum 16 Aralık'ta 3 ayını dolduruyor rota aşısını yaptırmak istiyorum tam üçünü doldurduğu gün gitsem olur mu yoksa 3.ayı bir kaç gün geçmesi mi gerekiyor?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir