Aşı Soru Cevap 3

923 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Kasım 2025 15:26
Merhabalar sorular çok olunca etiketlemek ve cevaplamakta zorlanıyorm. Mevcut sorularınızı buradan yazarsanız vakit buldukça seveseve cevaplarım 💕💕💕
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

7 Aralık 2025 14:15
Merhaba @Mizgin Sarış hanımcığım kendi oğluma 3-5-13 planladım ama hekiminizle bir takvim yapsanız harika olur♥️♥️♥️
E

Elif A.

8 Aralık 2025 21:31
Bugün 9. Ay aşısı yaptırdık. Daha önceki hiçbir aşıda ateş olmamıştı ama bu sefer 39. a kadar çıktı. 38 civarında seyrediyor şimdi 37.5 da gördük. Hasta da değildi ama korkuyorum normal mi bu durum? doktora götürmedim düştüğü için gece de takip edeceğim.
O

Oğuzhan Ö.

9 Aralık 2025 12:09
5 Li karma aşımızın sağlık ocağında ilk iki dozunu geçen sene yaptırdık.

Bu ay sonunda 18. Ay aşıları kapsamında 3. Dozu olacak ama sağlık ocağında sadece 6 lı karma var.

Özel bir klinikte rotateq marka 5 Li karma aşını olduğunu öğrendim ve sisteme de işleniyormuş.

Ancake nabız dan baktığımda ilk yapılan 5 Li karma aşılar pentaxim marka. Sorun olur mu?

Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkür ediyorum..
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Aralık 2025 23:24
Elif hanım aşıdan olabilir tabii takibinizle seyri düzeldi ise sıkıntı olmayacaktır geç gördüm kusura bakmayın
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Aralık 2025 23:25
Rotateq dediğiniz marka rota aşısı bir bilgi hatası var söylediklerinizde.
A

Ayfer N. D.

23 Aralık 2025 18:05
Merhaba bebeğime verem aşısı sağ koldan uygulandı bir sorun olur mu acaba
A

Aycan Ç.

23 Aralık 2025 18:12
1 yaşında bebegim doktar gittim öksürügü icin geceleri uyyamıyor şiddetli oldugu kusma seklinde ne yapmam gerekiyor
G

Gamze B.

25 Aralık 2025 15:03
Merhaba. Bebeğim 7 hafta 5 günlük. Henüz hiç aşı olmadı. Aşı takvimi nasıl olmalı? İlave rotavirüs ve menenjit de yaptırmak istiyorum. Nerelere eklemeliyim
S

Skrn a.

25 Aralık 2025 18:15
Menenjit aşılarının koruyuculuğu ne kadar?
G

Gül ..

26 Aralık 2025 10:25
Merhabalar benim bebeğim şuan 4 ay 20 günlük3 5 ve 13 ay olmak üzere menenjit aşılarıni yaptıracak şekilde programladik doğrumudur . Ayrıca 3, 5 ve 13 aylarda nimenrix ve bexsero önerdi bir doktor başkadoktor da 3 5 nimenrix bexsero 13 ayda da menveo ve bexsero yaptır dedi ama farklı olursa sorun olur mu aklim karıştı ne önerirsiniz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir