Aşı Soru Cevap 3
923 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
12 Kasım 2025 15:26
Merhabalar sorular çok olunca etiketlemek ve cevaplamakta zorlanıyorm. Mevcut sorularınızı buradan yazarsanız vakit buldukça seveseve cevaplarım 💕💕💕

Ayça K. A.
Hemşire
7 Aralık 2025 14:15
Merhaba @Mizgin Sarış hanımcığım kendi oğluma 3-5-13 planladım ama hekiminizle bir takvim yapsanız harika olur♥️♥️♥️
E
Elif A.
8 Aralık 2025 21:31
Bugün 9. Ay aşısı yaptırdık. Daha önceki hiçbir aşıda ateş olmamıştı ama bu sefer 39. a kadar çıktı. 38 civarında seyrediyor şimdi 37.5 da gördük. Hasta da değildi ama korkuyorum normal mi bu durum? doktora götürmedim düştüğü için gece de takip edeceğim.
O
Oğuzhan Ö.
9 Aralık 2025 12:09
5 Li karma aşımızın sağlık ocağında ilk iki dozunu geçen sene yaptırdık.
Bu ay sonunda 18. Ay aşıları kapsamında 3. Dozu olacak ama sağlık ocağında sadece 6 lı karma var.
Özel bir klinikte rotateq marka 5 Li karma aşını olduğunu öğrendim ve sisteme de işleniyormuş.
Ancake nabız dan baktığımda ilk yapılan 5 Li karma aşılar pentaxim marka. Sorun olur mu?
Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkür ediyorum..
Bu ay sonunda 18. Ay aşıları kapsamında 3. Dozu olacak ama sağlık ocağında sadece 6 lı karma var.
Özel bir klinikte rotateq marka 5 Li karma aşını olduğunu öğrendim ve sisteme de işleniyormuş.
Ancake nabız dan baktığımda ilk yapılan 5 Li karma aşılar pentaxim marka. Sorun olur mu?
Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkür ediyorum..

Ayça K. A.
Hemşire
11 Aralık 2025 23:24
Elif hanım aşıdan olabilir tabii takibinizle seyri düzeldi ise sıkıntı olmayacaktır geç gördüm kusura bakmayın

Ayça K. A.
Hemşire
11 Aralık 2025 23:25
Rotateq dediğiniz marka rota aşısı bir bilgi hatası var söylediklerinizde.
A
Ayfer N. D.
23 Aralık 2025 18:05
Merhaba bebeğime verem aşısı sağ koldan uygulandı bir sorun olur mu acaba
A
Aycan Ç.
23 Aralık 2025 18:12
1 yaşında bebegim doktar gittim öksürügü icin geceleri uyyamıyor şiddetli oldugu kusma seklinde ne yapmam gerekiyor
G
Gamze B.
25 Aralık 2025 15:03
Merhaba. Bebeğim 7 hafta 5 günlük. Henüz hiç aşı olmadı. Aşı takvimi nasıl olmalı? İlave rotavirüs ve menenjit de yaptırmak istiyorum. Nerelere eklemeliyim
S
Skrn a.
25 Aralık 2025 18:15
Menenjit aşılarının koruyuculuğu ne kadar?
G
Gül ..
26 Aralık 2025 10:25
Merhabalar benim bebeğim şuan 4 ay 20 günlük3 5 ve 13 ay olmak üzere menenjit aşılarıni yaptıracak şekilde programladik doğrumudur . Ayrıca 3, 5 ve 13 aylarda nimenrix ve bexsero önerdi bir doktor başkadoktor da 3 5 nimenrix bexsero 13 ayda da menveo ve bexsero yaptır dedi ama farklı olursa sorun olur mu aklim karıştı ne önerirsiniz?